Új hozzászólás Aktív témák

  • balpis

    őstag

    válasz 69Raizen69 #6926 üzenetére

    Azzal kezdeném, hogy játékra sokkal inkább intel, egy i5-ös proci és a tervezettnél jóval erősebb VGA - de persze ez utóbbi játék és felbontás függő.
    De ha AMD az elképzelés, akkor valószínűleg ez nem győz meg, hiába is linkelnénk teszteket.

    A táp bírná, sok is. Habár igaz, a 18 HDD is csak 100W körül fogyasztana, de az egyszerre indulás, felpörgés ennél jóval nagyobb pillanatnyi lökés lehetne. Én számolnék kb. a 3-szorosával. Azaz 12V-on vagy akár 18A-rel, 5V-on meg vagy 25-tel. De őszintén szólva ez már elég rendes ráhagyás lenne, szinte biztosan elmenne kevesebbel - talán még a felével - is.

    Minden esetre egy jobb féle 650-es biztosan elbírná.

    A tervezett HDD mennyiség brutális. Egy játék gépbe biztos nemtennék ennyit - nem is tudom elképzelni, milyen házba raknád. És mivel hűtenéd. Azért ennyi HDD igaz, nem disszipál darabja átlag csak 5W körül, akkor is is brutális meleget csinál egymás közelébe rakva.
    Én semmi esetre se raknám őket a játékgépbe, egy külön fileservert csinálnék. A HDD-k ára - főleg a mostani ára - mellett egy hozzá való gép szinte elenyésző költség.

    (#6929) 69Raizen69: azt nem írtad, milyen játékokat és milyen felbontásban szeretnél játszani. Van, amire még az 550-es is túl erős, van, aminél még a 6950 is határeset...
    Szerintem keress összehasonlító teszteket a kártyák között, rengeteg van a PH!-n is, de legjobb a google...

    [ Szerkesztve ]

    notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Új hozzászólás Aktív témák