Új hozzászólás Aktív témák

  • khes

    tag

    válasz Kristof9094 #68277 üzenetére

    Szia, köszi a válaszokat tőled is.

    1./ Számomra többet ér 4 mag, mint 2+HT, de ez mindenki maga dönti el. (Alkalmazások típusa stb.) Meg akkor már választhattad volna a nem húzható, olcsóbb athlont és akkor máris mehet egy olcsóbb lap is.
    (X4 740 16k, ASRock FM2A75M Pro4+ 15.5k)

    2./ :D :D :D Úgy néz ki itt egy félreértés volt. Én két i5-öt mondtam, 200 Mhz különbséggel. :)

    3./ Bocsesz, de én a Hardverapros árakból indultam ki. :)

    4./ Én személy szerint nem példálóznék a Watch_Dogs-al. Inkább olyan játékokkal, amik PC-re lettek picit is írva. És az FX-83xx inkább low budget munkaállomásnak ajánlott szerintem, renderelés, stb. És ha már a WD-al példálózol, akkor ott van az FX-6350, ami ugyan úgy teljesít, mint egy i3. Én pedig azokat ajánlottam inkább, mint az i3-at. Ha pedig ennyire releváns következtetést akarsz, akkor az i3 csak 4 fps-el lassabb, mint az i7-4960x. Ez mennyire fedi le a valós teljesítményt???

    #juve600
    Már az elején is írtam, hogy NEKEM IS INTEL CUCCOM VAN és ismét leírom, hogy nem az AMD vs. Intel arcoskdást akartam előhozni, mert én is mondhatni Inteles vagyok, hanem, hogy sok embernek plusz 5-6k ért ajánlottál CPU-t, mert a másik 300 Mhz-el lassabb, akkor az amiatt már egyből "bottleneck" lesz. Légyszíves olvássátok el teljesen azt, amit írtam (vagy alaposabban) és akkor talán nem akadtok fel mindenen. És igen, ez építő kritikának indult, csak nekem más a véleményem pár ponton. Tudjátok, ez egy fórum. :)

    Komolyan úgy érzem, hogy csak az első komentem első bekezdését olvasta el itt mindenki, aki elkezdte az intel nagyszerűségét bebizonyítani. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák