Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikopol84

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy nagyobb fejlesztésen esett át a konfig, jelenleg az új alkatrészek érkezésére várok (proci,alaplap,videókari). Pár dologban azonban tanácstalan vagyok.
    Az első hogy legalább 4,6 Ghz-en járatott procihoz és ehhez a VGA-hoz elég lesz-e a mostani tápom vagy ideje nagyobbra váltanom? Ha nem szükségszerű a csere akkor még várnék vele, szeretem a mostani tápomat, hibátlanul működik és csendes.
    A másik kérdés hogy van-e értelme megduplázni a memóriát a gépben(érezhető javulás játékok alatt)? Ha igen akkor pont ugyan ilyet vegyek bele mint ami most is van?
    Végül az utolsó kérdésem hogy a Haswell csipek magasabb melegedése miatt ajánlott lenne cserélnem a Gaia-t? Pont úgy vagyok vele mint a táppal, de jön a nyár és aggódok a friss proci miatt.
    Ja, ez a mindenes gépem. Ezen dolgozok(nem grafikai munka), ezen nézzük a filmeket, feleségem videót szerkeszt rajta, én pedig ezen játszok (GW2, Diablo3, Defiance, Secret World, Wildstar meg ami épp jön).
    Ha cserélni kell valamit kérlek adjatok benne tanácsot, pénz nem probléma a józan ész határain belül. A minőséget szeretem, de az eszetlen túlárazást nem.

    MOBO: Asus Z87-A
    CPU: I7-4770K
    CPUCOOLER: XIGMATEK Gaia
    RAM: Corsair Vengeance Low Profile DDR3-1600MHz CL9 2*4GB Kit
    VGA: ASUS GTX780TI-DC2OC-3GD5
    Táp: Chieftec CTG-500-80PB
    HDD: WD Caviar Blue 7200Rpm 1TB
    SSD: Kingston HyperX 120GB
    Ház: Bitfenix Shinobi
    Ház hűtés: 1*Artic Cooling F12+2*Xilence Red Wing
    Monitor: Dell U2312HM
    Egér: Razer Naga
    Billentyűzet: Logitech S510

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák