Új hozzászólás Aktív témák

  • 3.Aragorn

    addikt

    Újra futom a köröket. Játékra rakok össze gépet. Adott egy LG W2043S 1600x900-as max felbontású monitor, high -> ultra beállításokat szeretnék.
    E mellé a videókártyás topicban R7 260x, R9 270/HD 7870 magasságáig ajánlottak kártyát. Eddig az volt a koncepció, hogy egy i5 4670k megy mellé, amit csak akkor kezdenék el tuningolni, ha cserélődik a monitor és a vga is (egy még erősebbre). Ez kb. még egy év.

    Valami középkategóriás normálisabb hűtőt mindenképpen tervezek venni - már csak a halkság miatt is. Ezért gondoltam, hogy ha már van hűtésem, legyen húzható is a rendszer.

    Nos, jobban átgondolva a dolgot, a tuningolhatóság nem biztos, hogy megéri a sok 10 ezer felárat (drágább proci, drágább lap), valamint úgy tűnik, ilyen videókártya mellé fölösleges is a tuning. Sőt, talán egy kisebb i5-ös proci is elég lenne. Azt azért mindenképpen szeretném elkerülni, hogy a proci legyen a szűk keresztmetszet a rendszerben...

    Szóval mit javasoltok? Mondjak le a proci tuningolhatóságáról és arról, hogy egy év múlva csak fél gépet (monitor+vga) kell vennem, és ha majd veszek egy fullHD monitort és komolyabb vga-t egyúttal cseréljek procit is? Vagy maradjak az eredeti koncepciónál?
    Félek, hogy "ráülök" majd erre a konfigra és sokáig nem fogok benne újítani, ha már meglesz... :DDD
    Esetleg más javaslat?

    Nem minden vándorút céltalan...

Új hozzászólás Aktív témák