Új hozzászólás Aktív témák

  • Sur1G

    aktív tag

    Üdv!

    Asztali gépett szeretnék újítani. Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy milyen irányba induljak, illetve mire figyeljek a következőkben ismertetett tények alapján. Fontos, hogy sokáig legyen jó (3-4-5 év).

    Amire kell: 2 db full hd monitor + hd tv egyidejű kezelésére, autocad 2D néha 3D tervezés + kisebb gépigényű tervezőprogramok használata, full hd film nézés. Játék nem fontos a számomra.

    Amim van: ház + táp szerintem jó (460W majd megkeresem pontosan milyen, de valami márkás cucc), 4 GB ram, hdd, monitor bill stb.

    Szükségem lenne alaplapra, procira, VGA- ra, még 4 GB ramra (vagy 2x4 max eladom a mostanit valahogy), illetve 128 GB ssd.

    Fontos, hogy a CAD 15-30 mb fájlok esetén is folyékony legyen, mert most már nagyon idegesít. Eddig egy AMD XIII 720 procim volt, ami tette is a dolgát, de már kezd kevés lenni.

    Ami összeget rá szeretnék szánni az nettó 100 ezer. Ha nem sokkal többért lehet sokkal jobb konfigot összeállítani a részemre lehet feljebb is mennék árban. SSD nem létszükség egyenlőre, így azt lehet később beszerzem.

    Előre is köszönöm!

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák