Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz #98593280 #60986 üzenetére

    "Ha szereltél is esetleg néhányba, igazából az engem nem érdekel."

    Akkor minket, vagy bárkit miért érdekeljen, hogy Te 100db házba szereltél már gépet? Egyszerűen sok esetben teljesen irreleváns a véleményed, mert nem is igazán a feltett kérdésre válaszolsz, csak szabványválaszokat adsz. Emellett mások véleményét nem söpörheted le annyival, hogy Te már több házba építettél be egy konfigot.

    "Te nyugodtan szerelhetsz 8 féle konfigurációt is egyféle házba és 7 féle cpu bordát, ha van időd és lehetőséged rá, megteheted, nekem nincs és nagyon értelmét sem látom."

    Ezt felületességnek hívják. A Dragonban eddigi élete során alapvetően négy konfig járt nálam. De ez igazából csak négy alaplap. Hét VGA, hat proci kilenc CPU cooler, háromféle házventilátor. Mindezek részben szabadon kombinálva. És minden esetben máshogy viselkedett a ház hűtésileg. Az is alapvetően befolyásolta mind a CPU, mind a rendszerhőmérsékletet, hogy a vinyókeretet az alsó, vagy a felső helyre raktam, hogy a hátlapon egy vagy két ventilátor volt, és ha csak egy volt hátul, akkor az az alsó, vagy a felső helyen volt, és hogy mindeközben hol volt a vinyókeret. Ergo lehet szerinted nincs értelme annak, hogy egy házat több konfiggal is kipróbálj, csakhogy a valóság ennek pont az ellenkezője. Nagyonis releváns, hogy mi és hogyan van a gépben.

    Alázat pl ahhoz kellene, hogy elfogadd mások, megalapozott véleményét, tapasztalatát. Nos, ez nem az erősséged. Lásd az eggyel előbb linkeltet. Van akinek az általad szarnak minősített házban sikerül nagyon kellemes hőmérsékleteket létrehozni. Hogy lehet ez? Nem is érthet hozzá, elvégre nem volt dolga még annyi házzal, mint neked.

    De nekem pl szükségem lenne egy olyan házra, amibe nyugodtan és stabilan be tudok szerelni teljes hosszúságú kártyákat. Tudsz egyet ajánlani? (Teszteltél már egyáltalán ilyen házat?)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák