Új hozzászólás Aktív témák

  • Ratrak

    csendes tag

    Sziasztok!
    Pont 1 éve vettem gépet a segítségetekkel, azóta nem jártam erre, de most Muternek kellene gép. Meglepődve tapasztaltam, hogy 1 éve majdhogynem olcsóbban vehettem meg ugyanazt a konfigot, mint most...

    Szóval. Építész- és statikai tervező-programokra (Nemetschek, ArchiCAD, WinWATT, Axis VM11, stb), de nem felhőkarcoló-tervezésre kell a gép elsősorban. Másodsorban office-alkalmazások, netezés. Játék Muternál a passziánsz, nem a Crysis. :)
    Szempont, hogy iszonyat tartós/megbízható legyen, és megbízható USB-i legyenek, mert vagy 8 USB-kulcsot használ egyszerre a sok különböző szoftverjével (van neki külső bővítő hozzájuk, de a régi gép nem bírja mindet mindig lekezelni) Megbízható alaplap, táp, vinyó, ezeket kiszolgáló ház kell, design lényegtelen, zaj is majdhogynem (azért ne legyen traktor fölöslegesen, de mindig van alapzaj az irodában)
    Monitor, bill., egér nem kell. Vinyó viszont sajnos igen, ha nem is feltétlenül túl nagy. (durvák az árak, tavaly ilyenkor az 1TB-s 7200-as Samsung 13k volt ezen lehaltam...)

    Videokártya nem tudom, hogy kell-e neki. Persze, a programok mondják, hogy jaj-jaj, vedd meg a legújabbat, de én úgy tapasztaltam, hogy a jelenlegi gép GeForce 8400GS kártyája is szerintem bőven sok hozzá. Hogy' viszonyul ehhez a H61-es alaplapra integrált kártyája?

    A keret rá: fentiek figyelembevételével minél kevesebb, válság van. Ár/érték mindenek felett.

    Köszi előre is!

    if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák