Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz sepsi0 #59780 üzenetére

    Az előbb nem 180 ezer volt? :D
    Mindenkinek más tapasztalatai vannak. Nekem a 30gb-os matrox vinyóm még megy, igaz már kezd meghalni :D wd-vel nekem sem volt komolyabb gondom, vagyis valami volt, nem emlékszem pontosan.
    Ettől függetlenül én rászánnék még 3,5 ezret arra a gépre, hogy 500gb helyett 1 TB legyen bent. Barracuda amúgy is a leggyorsabb.
    ASUS dvd író úgy tudom jó választás.

    Darth Sith, az i3-mat szerintem felejtsd el, akkor már már +20 egy i5-ért, olcsóbb alaplappal meg kisebb ssd-vel. Olcsó vga-t egy bizonyos szintig hülyeség venni, mert a prociba integrált szintjét meg sem üti. Ezt ellenőrizd, keresgélj valami tesztet, de szerintem ne vegyél vga-t, max majd később, ha egy-két év múlva rá akarsz költeni a gépre. Ha nem, akkor inkább amd apu-val, de 160 ezerbe bele kell férnie egy jó vga-nak és egy jó procinak. 180-ba biztos belefér :D
    Fogsz rajta kb. 30 ezret, veszel egy i5-öt, majd egy-két év múlva amikor megunod a hd4000-rest, veszel egy vga-t :D akár 80 ezerért is, valószínűleg ki fogja hajtani.
    Pl. én most Assassin's Creed IV-et játszom vga nélkül, és bár egy-két helyen erősen beszaggat, játszható :D

    [ Szerkesztve ]

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák