Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsivaagoo

    őstag

    Smiti:

    Megjöttek az ajánlatok, mindegyiknek van hibája:
    - FM2 (by Bluyoo): gyakorlatilag a max. GPU/APU lehetőség ki van merítve, a legszimpatikusabb az A10-es APU-s összeállítás. Gyakorlatilag egyik sem fejleszthető igazán tovább.

    - Intel (by Balpis) : Jó alaplap, jó VGA (persze a HD7770 csak belépő középkategória), szimpatikus - de gyenge Celeron proci - kellemes szolgáltatások. Csak a proci elér egy teljesítmény-igény-szintig és onnét durván leszabályoz. Elfogy a szufla. A konfig a CPU korlátozott képességei miatt proci upgrade-ért kiált már az elején.

    - AM3+ (by me): FX-6300-zal etethető lap SATA3 és USB3 és egyéb divatos szolgáltatások nélkül. Jó órajelű, de csak 2 magos proci. Belépő szintű VGA (a 6670 az 5670 ráncfelvarrott utódja, semmi érdekes nincs benne az elődjéhez képest ). De itt érzem leginkább a teljesítmények és szolgáltatások közti összhangot leginkább.

    Ez a baj a kis költségvetésű konfigokkal, egyszerűen nem lehet jót ajánlani. Tudni kellene, hogy a delikvens miről mire vált, 2. (avagy másodlagos) gép lesz-e, vagy az egyetlen, a FŐ gép. Ne felejtsük el, hogy "Evés közben jön meg az étvágy." Kb. 150 k-ból lehet jót ajánlani. 65-80-ból mindig lesz utólagos panasz.

    (Van 6 gépem. 3 közülük a "gombhoz kabátot" alapon született. Én már csak tudom ezt 50 évesen. )

    Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.

Új hozzászólás Aktív témák