Új hozzászólás Aktív témák

  • balpis

    őstag

    válasz Zsivaagoo #36601 üzenetére

    ezt már milliószor leírtad.
    A céges notebookban igaz, i5 van, de mivel mobil proci (2520M), ez is egy "herélmény", azaz szinte mindenben ugyanaz, mint egy asztali i3 (azaz 2 mag, 4 thread - talán a cache több kicsit és van turbo boost). Igaz, csak két monitor, ami nem is HD, de gyakran nyitva 15-20 alkalmazás. Excelből néha 8-10 file, nem feltétlenül kicsik. A firefoxban 20-30 lap nyitva, 3-4 doc is párhuzamosan, céges chat program, skype, outlook, thunderbird, putty, stb. 4GB RAM, 32 bites win7, NAGYON szar, belassított vállalati testreszabással - háttérben futó vírusirtók, távfelügyelet, logoló programok.
    Nem mondom, hogy NÉHA nem fagy le valami, vagy akár kékhalál is előfordul párhavonta, de ere a felhasználásra bőven elég ez a konfig. Asztali i3 sem lenne rosszabb.
    Hasonló célra havernak én 2020-t javasoltam, ha intel. Ha nem tetszik neki, le fogja rajtam verni. De nem igazán tartok tőle :)

    Szóval ott valamelyik felhasználói programotok lehet, ami problémás, vagy esetleg az alapapi és diszkrét VGA együttműködése, nem tudom. De a helyedben megpróbálnám kideríteni.
    Esetleg pár napra visszavenni két monitorra, úgy mi a helyzet. Illetve megnézném 8GB RAM-mal is. Szerintem kizárt, hogy a proci legyen nálatok az igazi szűk keresztmetszet...

    notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Új hozzászólás Aktív témák