Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz tranceplanet #178250 üzenetére

    Nem cél, hogy elinduljon itt egy bolt-értékelő szál, de mivel nekem teljesen mások a tapasztalataim, ezért leírom.
    Rengetegszer vásárolok tőlük, és a hazai kiskerekkel ellentétben sokkal jobb a kiszolgálás, az aftersales, az ügyfél-panaszkezelés. (Itt egyáltalán létezik aftersales, míg ez máshol nem igazán.)
    Ha visszaküld valaki egy terméket, akkor azt nem próbálják új, bontatlanként "elsózni" (ellenben sok más hazai forgalmazóval), felbontottként értékcsökkentve adják el.
    30 napon belül elállhatsz a vásárlástól, bármilyen indoklás nélkül, és visszatérítik még a kiszállítási költséget is. (ez máshol nincs így, sőt, még az előírt 14 napos elállásnál is balhéznak sokan...)
    stb. stb. stb.
    Hogy az Alza kiemelkedik a hazai forgalmazók közül pozitív értelemben, az sajnos a hazai kiskereket minősíti, ugyanis véleményem szerint máshol is hasonlóan kellene működnie a rendszernek!
    Hiba természetesen itt is előfordulhat (már csak a nagy számok törvénye alapján is), abszolút sajnálom ami veled történt!

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák