Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trazer
csendes tag
-
törölt tag
válasz Bravery #17034 üzenetére
LAP: ASRock s1155 B75 PRO3 ATX ~18eFt
CPU: Intel Core i7-3770 3.4GHz 8MB BOX ~74eFt
CLR: Alpenföhn Triglav CPU-Cooler - 120mm ~8eFt
RAM: Kingston DDR3 1333MHz / 8GB - CL9 ~10eFt
RAM: Kingston DDR3 1333MHz / 8GB - CL9 ~10eFt
HDD: WD 1000GB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZRX ~21eFt
SSD: OCZ 120GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-120G ~24eFt
ODD: NEC AD-5280S ~4eFt
VGA: Gigabyte PCIe 3.0 GV-R777OC-1GD R2.0 - HD7770 1GB GHz ~29eFt
TÁP: Thermaltake TR2 TR-380PC 380W "80 Plus Bronz" ~13eFt
HÁZ: BitFenix Raider Midi-Tower - fekete ~25eFt
Összesen: ~235eFt.később ventik a házba:
CLR: BitFenix Spectre 120mm ventilator - all black ~2eFt (alulra)
CLR: BitFenix Spectre 200mm ventilator - all black, 3k (felülre)Mivel elsődleges a videóvágás, photoshop és egyéb kép/videó editáló műveletek, én 8 szálas i7-et javasolnék. A RAM slot-okba 2 db 8GB-os modul, később egyszerűen 32GB-ra bővíthető. A Triglav hűtő aránylag jól hűt, mindamellett halk is. Lehetne a Brocken is akár. Az alaplap nálam egyértelműen ASRock. Ebben bízok, sokkal találkoztam már, én ezt kedvelem, a venti vezérlése ha szükség van rá kiváló és sokrétű. A Raider-en mondjuk van beépített venti szabályzó, ha jól emléxem akár 6 db-ot rá lehet kötni. Halk Spectre ventik vannak benne, a ház nagyon jól hangszigetel. 4 db USB3, gumírozott borítás, elegáns lakosztály. Robosztus, 1-es lemezből van, stabil.
ui: az MSI vga karik pedig szerintem elég sok esetben hangosak. Jó a hűtésük, hatékony, de nem a leghalkabb. Mondjuk 7770-es MSI-vel még nem találkoztam. Magamnak valszeg Sapphire-t vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Skillerz
aktív tag
Hello! A segítségeteket szeretném kérni. Egy új gépet akarok venni (proci,lap,ram,videokártya,táp) ezeket szeretném újítani, a keretem 120k körül van. A gépet elsősorban játékra használnám. Prociból intel, kártyából ATi, amit szeretnék. Ennyi pénzböl, mi a legjobb amit kaphatok?
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
jediweb
aktív tag
Apropó most hogy nézegetem
Gigabyte GA-H77-D3H alaplap miért nem jó a i5 3.4 GHz i5-3570K
prochoz
A Gigabyte GA-Z77-DS3H alaplap is csak a memóriában többGA-H77-D3H
Memória sebesség : 1600/ 1333/ 1066 MHzGA-Z77-DS3H
Memória sebesség : 2400(OC)/ 1600/ 1333/ 1066 MHzSzerintem a proc tuninghoz a H is jó -...
Vagy valamit még nem tudok
Légyszi válaszoljatok ... vagy nem érdekes a téma?
Ha tudnám és mindig idejárnék én tuti válaszolnék ...
jediweb
-
Jim-Y
veterán
válasz jediweb #17104 üzenetére
a 3570K tuningos processzor, de csak P67,Z75,Z77,Z68-as alaplapban lehet, ha tuningos processzort veszel, akkor tuningos alaplapot is vegyél mellé, vagy akkor vegyed a K nélküli 3570-et. üdv
ja és egy kicsit nyugodj le, ha valamelyik gurunak lesz ideje válaszolni, akkor úgy is válaszolni fog, ám egyikünk sem kap azért pénzt, hogy válaszoljon neked septiben...
[ Szerkesztve ]
-
jediweb
aktív tag
Asszem nem jön le az írásaimban mit akarok
TUNINGOLNI NA azt NEEMNem értem ezt a procot kötelező tuningolni?.
Vagy ha nem akkor NEM érdemes megvenni?
Tulajdonképpen ezen rágódom de senki nem veszi a lapot a szakértők közül ..
és már bocsi de részválaszokat kapok és nem tom összerakni mert nincs mit ...3745 ft a különbség a K és nem K közt
ez a kérdés ha ma nem de esetleg később eladáskor visszajön a plusz pénz
ha nem akkor 3745 ft több marad a sebembe ha minden igaz...
Azért még kíváncsi leszek mit mond a bolt mert nagyon határozottak ,,,[ Szerkesztve ]
jediweb
-
balpis
őstag
válasz jediweb #17106 üzenetére
nem értem a kérdésedet, bár próbálom visszafejteni. Szerintem többen is választ adtak már.
Ha nem akarsz tuningolni és nem használod ki az erősebb IGP-t a K-s processzorban, akkor azt nem érdemes megvenni, mert tuning nélkül max. 5%-kal erősebb a simánál az ára meg jóval több szokott lenni.
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
jediweb
aktív tag
válasz balpis #17107 üzenetére
Fentebb írtam az ár kül. mennyi a K és nem K
az igaz a 3470 csak 49e a 3570K meg 58e
ezek nekem most talán nem de később esetleg számíthatnak vagy nem számíthatnak nem tudom .... ( pl eladáskor )
Akkor szerinted vegyem a 3470 -et?
Csak szokták mondani szeretném megerősítve hallani - mert ha én jövök rá és
nincs megerősítés akkor még az nem tuti , ezt csak azért írtam hogy értsed miért vagyok ilyen körülményes mert ezen fenti levezetések kezdtek mocorogni bennem már délután
de ahol meg venném ügye azok meg lehet mást mondanak és bizonytalanul nem válaszolhatok nekik ...
Meg ügye ha többen állítják ugyan azt az már nagyon igaz lehet ...
Egy vélemény még nem biztos főleg úgy hogy nem ismrem a válaszadót[ Szerkesztve ]
jediweb
-
balpis
őstag
válasz jediweb #17108 üzenetére
ha egy VGA-s rendszert tervezel csak, és nem dolgozni (video, foto editálás, vágás) akarsz vele, akkor teljesen felesleges pénzkidobás a K-s proci.
Mire kevés lesz a sima, addig már a K-s is az lenne. De egy Ivy i5 sokáig jó lesz még játékranotebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
dfsz34
őstag
válasz jediweb #17106 üzenetére
Olvasva a hozzászólásaidat, szerintem, jobb, ha nem tuningolsz. Vegyél K nélkülit az ajánlott alaplappal és élvezd a játékot a géppel. Azért a tuning nem olyan, hogy akkor nekiülsz, aztán felcsavarod a sebességet, mint a hangerőszabályzót, hanem bonyolult tervezés és körültekintekintő, óvatos tesztelgetés. Meg azért nem árt, ha értesz is hozzá és tudod, hogy milyen paraméter mit csinál majd pontosan, amikor piszkálod. Biztosan kell ez neked? Mi a bánatot akarsz futtatni, amit egy simán is bivalyerős i5 nem visz el? Nem értem én ezt a szőrözést.
Amúgy szerintem a kérdés itt az, ha elfogy a proci ereje alapjáraton, ami nagyjából 2-3 év múlva várható, feltételezve, hogy rohansz mindig a legújabb játékokért akkor tuningal és esetleg némi plusz ráfordítással a hűtésre (persze legyen tuningos alaplapod, meg méretes tápod, ami bírja) elvileg ki tudod tolni még 1-2 évvel a gépcserét, tehát megérheti a K-s proci, de ha józanabbul gondolkodsz és mellé teszed a villanyszámlát, amit a tuning megzabál 1-2 év alatt, lehet, hogy jobban jársz egy gépcserével az akkor modernebb, erősebb és feltételezhetően kisebb fogyasztású rendszerre.
Szvsz a K-s felárat elég nehéz lesz érvényesíteni, mert az emberek nem szeretnek húzott procit megvenni, aztán meg bizonygathatod, hogy neked K-s volt, de nem húztad, csak volt. Eddig még akár jó is lehetnél, de mellette lesz eladó 5 másik K-s, amelyikeket viszont húzták és emiatt odaadják nyomottabb áron.
Én mondjuk K-s procit használtan nem vennék semmiképpen, mert vagy nyomott áron adják, de annak általában jó oka van vagy horror áron akarja az eladó adni, mert 5 ghz-en járatta folyamatosan a procit és de jó, meg de erős és akkor meg szintén mehet búsba a proceszorával együtt, mert ne nálam menjen tönkre mondjuk 1 hónap után.
Mondjuk balek mindig van, aki ráharaphat a K-ra
Számolgass, gondolkodj, de a valószinübb jobb megoldás egy sima, olcsóbb proci, olcsóbb alaplappal, akár kisebb táppal és akkor 2-3 év múlva lecseréled, amig a K-s húzta volna akár 3-4-ig esetleg, de mellette csinálna neked szép villanyszámlát is pluszban, meg az eladásnál már olyan mindegy mennnyiért vetted, kaphatsz érte 1 marék gombot vagy 1 marék gombot meg még egy kicsit
-
Sztrapacsek
csendes tag
A fórum segítségével összeállt az asztali konfigurációm, kiválasztottam a monitort.
Mennyire fontos kérdés az egér és klaviatúra választás? (Eddig különösebb figyelmet nem fordítottam rá.) Átlagos felhasználás, HD vágógép, ritkán játék.
(Nem találok erről fórum-témát.) -
TGWH
őstag
válasz jediweb #17108 üzenetére
Leírták többször is. Nekem K-s van, csak hogy keverjem itt a képet én az igp miatt vettem azt. És azért nem Lianot, mert annak meg a proci ereje hogyan el. Max egy húsz ezerrel drágább össz. A gyári hűtő szerintem nem hangos. A P4-esé pl. tíz év után sem volt hangos...
Ha K-s procit veszel és használod is később kell lecserélni, de még ez sem biztos, ki tudja mit hoz a jövő.Off. Én kezdem megint? Tök ugyan azt írtam amit a kolléga, mégis belekötött...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz Sztrapacsek #17111 üzenetére
Van róla forum, külön-külön.
Bill. sztem annyit számít, hogy ne a leggagyibbat vedd, nő meg magyar kiosztásút vegyél, mert pár helyen angolt küldhetnek...
Egér meg ne ugráljon, erről is írnak, melyik szokott, melyik nem. Ha sokat használod őket, fontos lehet az ergonomikus kialakítás, ezt meg ugye személyesen érdemes megnézni, ha már van jelölted.
Menj at a két másik temaba.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
dfsz34
őstag
Na ennek aztán nincs sok értelme. Megveszed a K-s procit alap hűtővel, nem a hangjával van a baj, hanem a hűtési teljesítménnyel (nem ajánlott tuningolni az alappal). Aztán megveszed a csúcs i5-t hogy IGP-vel játszál. Hogy ennek mi az értelme?
Úgy látom, itt egyeseknek sok az elégetnivaló pénzük
Egyébként én sem voltam okos, még akkor sem, ha diszkont áron behúztam az i5-t Lec-től, mert amire használom, arra bőségesen elég lenne az i3-s 13-14000 forinttal olcsóbban. Ok, hogy nem vágott a földhöz, de jelenleg 1600 Mhz-en jár az i5 és még így is erős a napi számítógépezéshez, sőt még a gyerek játék programja is röhögve fut rajta. Kéthetente egyszer konvertálok filmet mpeg2-ből avir-a, akkor visszakapcsolom az alap frekit, meg a hűtésen emelek kicsit. Nyerek durván 2 percet ilyenkor és ezért fizettem plusz 13-14e-t a prociért és 5e-t a hűtésért. Most már úgy érzem, hogy elégettem azt a pénzt, de mindegy.
A gép vásárlás legfontosabb lépése, hogy felméri az ember a várható igényeket a lehetőségek szerint minél reálisabban. Súlyos tízezreket lehet megspórolni vagy elkölteni a semmire.
Ha egy számtech boltban a "szagértő" eladó nem azzal kezdi a konfig összeállítást, hogy alaposan kifaggat arról, mire akarod használni és csak utána ajánl vmit, akkor az egy kókler vagy simlis átb.szós, jobb ha ezzel mindenki tisztában van. Az nem elég kérdés, hogy játszani is akarsz vele? Akkor vedd a 3770k meg gtx680, mert mással nem fut a játék normálisan, igen a mocsok játékírók, ennyire gépigényes programokat írnak
Ismerőssel ezt csinálták Látták, hogy nem ért hozzá, de jól öltözött, ergó van pénze, meg igényes ember is, ezt hangsúlyozta, hogy nem kell neki gagyi alkatrész és majdnem behúzták a csőbe és ott már 100-150 ezerrel drágább konfigról beszélünk, mint amire ténylegesen szüksége volt a végén.Ez a fórum is egy profi kérdéssorral kezd az 1 hsz-ben, nem véletlenül...
Na uff, én beszéltem, többet ehhez a témához nem tudok hozzátenni.
-
törölt tag
válasz Bravery #17116 üzenetére
pl. ezt:
VGA Sapphire PCIe 3.0 HD7770 1GB GDDR5 OC GHz Edition
GPU: 1150MHz, MEM: 1GB GDDR5/128bit 5000MHz, Stream: 640, DVI-HDMI-miniDP, ventilátor, 2 slotEz gyárilag is vmelyest magasabb frekiken jár, de szerintem a sima és a Flex edition is jó. Húzni Te is tudod őket ha akarod.
-
fefe5
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni, gép felújjítás előtt.
Az új gép netezésre,film nézésre (NEM HD minőségi filmek), és netes játékokra (Ulti,Póker) lenne használva.
Ami van:
Samsung 160 GB--IDE
Lg DVD író--IDE
Ház
Lg W2242 monitorAmi kellene:
Alaplap---1155 vagy 1156-os--alaplapi VGA--legalább egy db IDE csatlakozó----de nem zárkozok el az AM3 vagy az AM3+ tól sem
Processzor---ami az alaplapba való--támogatja az alaplapi VGA-át
Memória---legalább 2x2GB
Tápegység---megbízható,olcsóA felhasználható keret: 50.000-55.000Ft
Előre is köszönöm!
Szép napot -
vond
MODERÁTOR
Hali!
Az a régi vinyó nagyon visszafogná a rendszert... Egyébként is az új alaplapokra már csak nagyon ritkán tesznek IDE csatlakozót... Úgyhogy én azt ajánlom, hogy állj át SATA-s cuccokra, egy modern INTEL LGA1155 vagy AMD FM1 platformmal...
LAP: ASROCK B75M-GL ~15,5k
(vagy ASROCK A75M-HVS ~14,5k)CPU: INTEL Celeron G540 2.50GHz 1155 BOX ~11k
(vagy AMD A4-3300 2.50GHz FM1 BOX ~13k)RAM: CSX 4096Mb DDR3 1333MHz CL9 CSXA-LO-1333-4G ~5k
HDD: WD 250GB 7200rpm 16MB SATA3 WD2500AAKX ~15k
(vagy SSD: OCZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60G ~15k)TÁP: FSP FSP350-60APN ~8,5k
Összesen: ~55k (AMD: ~56k)
A grafikai egység mindkét variációban a processzorban van, és bőségesen elegendő FullHD videók lejátszására is... Az Intel egy kicsit erősebb, az AMD viszont grafikában jobb...
Ha mindenképp kell DVD író is, akkor NEC AD-7260/80 kb. 4 ezerért... Esetleg a lapon lehet fogni 3-4 ezret egy H61M-GS-sel...
Ha elég lenne 60GB hely is, akkor mindenképpen SSD-t vegyél a HDD helyett... Szélvész gyors lesz tőle a rendszer... Ha esetleg még hozzá tudnál tenni 7-8 ezret, akkor már beleférne 120 gigás SSD is...
Ha végül vinyót veszel, akkor viszont megfontolandó lenne plusz 1-2 ezresért egy 320-as, vagy akár 500-as...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Attila432
tag
Sziasztok,
gondolkozok egy APU-s barbone gépben, véleményetekre lennék kíváncsi, hogy megéri-e várni az FM2-es trinity szériára vagy bátran dobjam össze az FM1-es konfigot, mert az új jóval drágábban lesz és csak valamivel jobb teljesítményű?
ASROCK A75M-ITX
AMD A8-3870K 3.00GHz FM1 BOX
CHIEFTEC FI-01B 200W
MSI R6570-MD1GD3/LP 1GB GDDR3 PCIE
CORSAIR 8192Mb XMS3 DDR3 2000MHzErre a konfigra gondoltam, merevlemez van, 90-ből jönne ki. Mindenképpen alacsony fogyasztású, de viszonylag erős gépet szeretnék.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Coolmat
őstag
válasz Attila432 #17125 üzenetére
Szia!
Szerintem érdemes lenne megvárnod a Trinityt, ha mégis drága lenne (eszerint nem lesz az) akkor még mindig olcsón tudsz venni FM1-es gépet. Gondolkozhatsz akár Ivy I3-ban is (addigra az is megjelenik) és mellé egy normálisabb VGA-ban ha játék is lesz.
-
Goldmember01
tag
Sziasztok! Köszönöm a korábbi segítségeteket, megrendeltem a gépet!
Egy kérdésem még viszont akadna:SAPPHIRE 11199-00-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
Ennél a kártyánál maradtam végül is. Youtube-on kerestem review-kat de csak OverClock Editionről találtam. Valahol még azt is olvastam, hogy a 7870 alapból OverClockolva jön ki, most akkor ez a kártya milyen?
-
fogirobi
senior tag
Ti melyik vinyót ajánlanátok? Mérettől függetlenül...
Azt nem nézve, hogy a 2 terrás nagyobb... Inkább a minőség számít!HDD 3,5" SEAGATE SATA3 Barracuda 1,0TB/64MB - ST1000DM003
HDD 3,5" SEAGATE SATA3 Barracuda 1,5TB/64MB - ST1500DM003
HDD 3,5" SEAGATE SATA3 Barracuda 2,0TB/64MB - ST2000DM001 -
Coolmat
őstag
válasz fogirobi #17130 üzenetére
Ugyanaz a széria különböző méretű variánsai, így nagy különbség nincs, csak a tányérméretben lehet eltérés: az 1TB-osból mindegyik 1 tányéros, a 1,5TB-os 2db 750GB-os tányérral szerelt, a 2TB-os pedig lehet 2db 1TB-os vagy 3db 667GB-os tányérral szerelt is (sőt olvastam 3db 750GB-os tányérral szerelt variánsról is ami csak 5 fejet használ). Ár/érték arányban nyílván a 2TB-os éri meg a legjobban (27-28k 2TB vs 20-21k 1TB). Fontos megemlíteni, hogy előfordulhat klattyogó hang amit a fejparkolás okoz, ezt egy fw frissítéssel orvosolni lehet (1,5TB-osra nincs frissítés, így azt nem ajánlanám).
[ Szerkesztve ]
-
Bravery
csendes tag
válasz Árjaharcos88 #17117 üzenetére
Nincs választottam. Ez az egész hardveresdi magas nekem, mint malacnak a farzseb. Ezért inkább csak érdeklődök, mintsem állítok.
-
fogirobi
senior tag
válasz Coolmat #17133 üzenetére
Okés! Köszönöm a segítséget! 1,5 terrás akkor kilőve! Nekem ez a 2 terrás lehet 3 tányéros dolog nem nagyon tetszik, az így elég zsákbamacska! Olvastam máshol is, hogy előfordulnak még olyan darabok amikbe 3 tányér van! Akkor sztem inkább maradok az 1 terrásnál! Azt nagyon ajánlják mindenhol! Remélem jól döntöttem!
-
StLui
veterán
válasz fogirobi #17136 üzenetére
Én a TB-onkénti ár miatt biztos 2TB-o HDD-t vennék, és green-t ha úgyis veszel 2-3 hónapon belül ssd-t, egy csomó pénz buksz máskülönben feleslegesen szerintem ilyen kényszervárlással
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bluobluo75
őstag
-
fogirobi
senior tag
Az a baj, hogy a Green-ből csak az EZRX az ajánlott, a többi nem ajánlott kategória, legalábbis én ahogy utánaolvastam! És ugye EZRX-ből 1 vagy 3 terrás létezik még csak! Tehát a Green 2 terrás eleve kilőve! Ha Green-ből veszek 1 terrásat, akkor már ugyanannyi pénzért megveszem ezt a Seagetet (ST1000DM003), ami elvileg sokkal gyorsabb a greennél és azt is olvastam, hogy most jelenleg ez az egyik leggyorsabb vinyó! Ha már kb egy árban van, akkor sztem inkább ez a Seagate éri meg jobban! Nagyon ajánlják mindenhol, de cáfoljatok meg ha nincs igazam!
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz bluobluo75 #17138 üzenetére
Szerintem, felesleges a Z77-es lap, ha nem K-s a proci, elég a B75 Pro3 lap is, ami jóval olcsóbb.
-
Coolmat
őstag
válasz fogirobi #17139 üzenetére
Nyugodtan megveheted a WD20EARX-ot is, azzal sincsen semmi probléma, és 2 év gyártói garancia van rá (szemben a Seagate 1 év garanciájával).
Az hogy az ST2000DM001 3 tányéros is lehet csak a lineáris sebességben és minimálisan a hőtermelésben mutatkozhat meg, valószínűleg észre sem vennéd a különbséget a 2 tányéros változathoz képest csak benchmark programokban, fajlagosan akkor is sokkal jobban megéri az 1TB-os változatnál. -
TGWH
őstag
válasz dfsz34 #17118 üzenetére
Hogy mi értelme, azt leírom, de csak mert jó kedvemben vagyok.
70 ezer forintért nem akartam hd7850-et venni, így majd később, egy jó kis alap Dell monitorral együtt megveszem, kb. 50-60 között, ha lemegy az ára. A P4-esen sok minden nem futott, ami az igp-n elmegy. Így játszom azokkal, elég sok játékot kihagytam. Meg ha lenne hd7850-em, biztos kihagynám a régebbi játékokat. Viszont egész jó gépem lesz, valamikor majd Úgyis a vga fogy el előbb, minél később veszem, annál később kell cserélni. Aztán lehet 7870 lesz belőle, ha jó árban lesz.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
dbala
tag
Ez a konfig működőképes lenne?
A memória, VGA, HDD-k, táp adottak. Processzor nincs más ilyen árban, az alaplap ami kérdéses. A lap+proci 26500Ft lenne, ha tudtok ennyiért vagy 27k-ért mást akkor szóljatok nyugodtan.ASROCK B75M-GL
INTEL Celeron G540Geil 4GB DDR3 1333MHz ENCHANCE CORSA Dual Channel (2x2GB) CL09
Gigabyte Radeon HD4670 1GB 128bit DDR3 PCI-E
WD10EARS Western Digital 1TB 64MB 7200rpm
WD2500KS 250GB 16MB 7200rpm
Hipro 480W -
vond
MODERÁTOR
Ez nagyon jó LAP+CPU párosítás... Nem nagyon lehet ennél jobbat összeállítani... Max. ha átnyargalsz AMD FM1-re (ASROCK A75M-HVS ~14k + AMD A4-3300 ~13k)... Ez az A4-es proci egy kicsit gyengébb, mint a Celeron, grafikában meg erősebb... Nem vagyok biztos benne, de lehet, hogy hozna közel annyit, mint a HD4670-esed...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
törölt tag
válasz Árjaharcos88 #17146 üzenetére
Kapsz kólát ezért a reklámért?
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz #98593280 #17147 üzenetére
Nem, de miért ne legyen olcsóbban jobb procija, ha adott a lehetőség? Én is tőle vásároltam és maximálisan elégedett vagyok, nem irigylem ezt másoktól se
Hitvány colát meg nem iszomHa házat keres valaki, a Te hirdetésedet is ajánlani fogom, ne aggódj
[ Szerkesztve ]
-
dbala
tag
válasz Árjaharcos88 #17146 üzenetére
Akkor pl. Intel G840 és egy olcsóbb lap?
ASROCK H61M-GS vagy a ASROCK B75M-GL annyival jobb, hogy megéri azt a 3ezer különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest