Új hozzászólás Aktív témák

  • Mákdaráló

    tag

    válasz balpis #1232 üzenetére

    Először is köszönöm a válaszokat!

    Az egyik vinyóm még ATA rendszerű, ehhez kapcsolódik a szintén ATA DVD író, az új vinyóm már SATA-s.

    Ház nem kell, az van jó. A VGA is szerintem marad még egy darabig, igazából nagyon fontos, hogy borzasztó halk a Cooling GFX Chilla hűtéssel.. ha cserélnék VGA-t, keresnék olyat, ami ezzel kompatibilis. Általában használat szoktam venni, így lehet, hogy majd nekilátok mazsolázgatni.

    A leginkább elgondolkodtató dolog az Intelre átállás. Eddig meg voltam elégedve az AMDtől kapott kicsit gyengébb ám jóval olcsóbb megoldásokkal és nem tudom jelenleg, hogy egy fullos i3-mas vagy egy kicsit teszkógazdaságos Phenom II X4-es, négymagos volna-e jó. Utóbbit azért szeretném jobban, mert alaplapilag is olcsóbb az AMD platform.. ugyanakkor jönnek a további fejlesztésnél a komptatibilitási problémák.

    Tehát.. pénzügyileg procira és alaplapra volna igazából szükségem, no meg RAMokra.
    50-60 körül jöjjön ki és ár/érték arányában legyen még a legjobb. - - - speciel használt cuccokat is meg fogok nézni, jócskán lehet rajta spórolni (eddig még sosem faragtam rá).

    Ami pedig a PCI-ket illeti.. elég belőlük kettő, csak tudjak hozzáférni, márpedig szinte minden jobb VGA dupla helyet foglal (esetleg amelyik nem, annak a hangjától meghalok).

    ..jut eszembe hang.. egy viszonylag olcsó Gigabyte házam van, hátul húzza ki a levegőt egy 12centis venti, a processzor (AMD) pedig egy EKL tuninghűtő, melyet szintén itt vettem. Ezen is tudnék spórolni.. ha nem kéne új hűtés.

    A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.

Új hozzászólás Aktív témák