Új hozzászólás Aktív témák

  • [P]laci

    senior tag

    Sziasztok!
    Egy barátomnak és szüleinek szeretnék segíteni összelegózni egy gépet, de sajnos én inkább a mobileszközökben vagyok otthon, ezért hozzátok fordulnék segítségért!

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Egy alapszintű felhasználású gépre van szükség. Leginkább filmet, sorozatot néznének rajta 720p - 1080p felbontásban, valamint böngészés és alap irodai munkák lennének a gép feladatkörei. Bár játszani nem szeretnének elsősorban rajta, de esetleg későbbi bővíthetőség szempont lenne a tervezés folyamán.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Egy másodlagos 7200 rpm-es winchester biztos átkerülne a régi gépből, a többi új lenne.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Egy jól szellőző midi, vagy micro gépházra és annak minden tartalmára. (Billentyűzet, egér, monitor, hangfalak vannak.)

    4. Mennyi a kereted rá?
    Mivel darabokban vásárolnák meg 2-3 hónap alatt és nem egy erőgépet szeretnének, hanem inkább megbízhatót, így árat nem mondtak.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
    Full HD

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Igazából az Intel CPU család az amit ide sorolnék, használtak már MSI alaplapot, VGA-t, de ASUS termékeket sem vetették meg sosem (ház, alaplap, VGA). A jól működű hűtést viszont preferálnák, mint mindenki más is. :B Az alaplapon lehetne 4-5 USB port, minimum 1 db 3.0-s porttal (külső winchester miatt).

    Előre is köszönöm szépen az ötleteket és a segítséget! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák