Új hozzászólás Aktív témák

  • RetroFighter

    tag

    Sziasztok!

    Előre elnézést kérek, de én egy egyedi kéréssel állnék elő.

    Szeretnék csinálni egy youtube videót a Gamer PC-kről, mert úgy érzem, hogy tudnék segíteni néhány nézőmnek a döntésben. Annyi a problémám, hogy én kb. egy éve konzolra váltottam és nem nagyon követtem a hardverpiacot. Persze most elkezdtem újra utánaolvasni a dolgoknak itt is és több szakmai fórumon és sikerült is összeállítanom 4 Gamer PC-t (ennyit szeretnék bemutatni a videóban), viszont kíváncsi lennék egy olyan szakértő véleményére, aki ezt napi szinten csinálja és jobban képben van, mint én, illetve ezzel én is tudnám ellenőrizni magamat.

    Ez lenne a 4 kategória (mindegyik kifejezetten játékra lenne és csak maga a számítógép kell, monitor, egér billentyűzet és hangfal nem.) Annyi lenne a kérésem, hogy lehetőleg minden alkatrészből írjatok több típust és videokártya esetén szeretnék egy nVidia és AMD opciót is.

    130k kezdő gamer pc: Ugye ez teljesen a belépőszintet képviselné, itt az elvárások nem lennének hatalmasak.

    180k medium gamer pc: Ez lenne a középszint, ez már jobban megfelelne az újabb játékok futtatására.

    230k high gamer pc: Szerintem ez a legjobb árkategória. Ide szerintem már mindenképpen beleférne az SSD.

    280k ultra gamer pc: Természetesen tudom, hogy ennél jóval durvább és drágább gamer számítógépek vannak, de az én videómban ez lenne a csúcs, ha tovább mennék az szerintem már csak egy nagyon vékony réteget érintene.

    Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét:
    Wade

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák