Új hozzászólás Aktív témák

  • b.gyula1983

    tag

    válasz membrandj #101130 üzenetére

    Miért gondolod, hogy belépőszintű a hűtése?

    A táp előtti alsó venti lehetősége nagyot dob a VGA hűtésen, hiszen a hűvös levegőt alulról közvetlenül a VGA-ra tolja. Gembird CCC-GJ-002 vagy Cougar Volant 2 vagy Thermaltake V3 stb. ezek mind jól szellőztethető házak az alsó plusz venti lehetőség miatt és olcsók. Persze kell bele venni még 2-3 ventit mert gyárilag 0-1-2-őt adnak.
    Ami ennél jobb hűtést kínál, az pl. az elforgatott alaplappal rendelkező Silverstone Raven házak, bár olyat komolyab SLI/CFX rendszerhez tennék.

    A 2x8gb 30E per pillanat a 2x4gb meg 19E. Egyrészt jobb ár/érték másrészt van már játék ahol az ajánlott 16gb ram. (volt egy 775 konfigom, amit 2x1gb rammal vettem, mert elég az. Aztán 3-4 évvel később ugyanannyiért vettem hozzá ramot, mint először, mert már kifutó volt és drága volt, főleg a ddr3-hoz képest. Jobban jártam volna 2x2gb venni, olcsóbban kijöttem volna és kevesebb pénz, pl. 2db postaköltség)

    Igen, meg lehet venni egy olcsó B150 lapot mATX méretben 25E-ért is, ATX már 28E inkább. Vagyis itt lehetne húzni 15-18E-t, de ha már ablakos a háza nézzen ki valahogy szerintem, ráadásul nem 150E-ért kell konfigot írni hanem olyat akar cserélni szóval talán belefér. Az anyaghasználata is sokkal komolyabb (kondik minősége, hangkodek, tuning-barát megfelelő procival, stb. Ahogy egy tápnál is fontos az anyaghasználat, a lapoknál sem biztos hogy teljesen háttérbe kell szorítani, ha van keret)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák