Új hozzászólás Aktív témák

  • GribMate

    aktív tag

    válasz freelanced #1001 üzenetére

    1.) Sharkoon Vaya. Kiváló ár/érték arány ennyiért elég sok szolgáltatást nyújt. ~5kg, szóval elég masszív, ráülni nem kell persze, de nem fog meghajolni, eltörni, vagy ilyesmi. A márka megbízható, én szvsz nagyon is megszerettem ;)
    2.) Az ASRock a régi időkben nem volt túl ajánlott (mikor az ASUS keze alatt voltak), de mióta a saját útjukat járják igencsak felfejlődtek. Jelenleg azt hiszem 4. helyen állnak eladott alaplapokat tekintve, de jóslások vannak arra, hogy hamarosan megelőzik a Gigabyte-t (ár/érték arányban már most megelőzték). Negatívum, hogy csak 2 év a garancia rá, de ajánlott.
    3.) Csak akkor érdemes, ha 1-2.000 Ft-nál nincs több különbség köztük, különben nem.
    4.) Nincs baj a márkával, de szintén csak 2 év a gari rá (Sapphirera is csak annyi). Gigabyte VGA-iról mondanak hideget, meleged, az a hír is járja, hogy szeretnek kispórolni ezt-azt az olcsóbb kártyáikról. MSI-nek jobb azért a hűtése, de ha több ezer Ft az árkülönbség, akkor nem éri meg, jó a VTX3D.
    5.) Igen, az jó kártya. :K

    (#1003) tvse1995: Biztos bealudtam gépelés közben, de na, most már nem törlöm ki ;]

    (#1004) MacTavish: Arra a monitorra nem megy feleslegesen sok, nagyon jó árban van, ahhoz képest amit tud. Ha nem láttál még élőben IPS paneles monitort egy "hagyományos" TN+Film panelessel szemben, akkor ettől "beájulsz". Ég és föld a különbség. Itt kérdezz csak rá, hogy fejtsék ki neked miért is Dell U2312HM, vagy a keress rá a topikban erre a kifejezésre és meglátod. Nézz utánna, ha érdekel, nem fogod megbánni. HDD árak mennek majd még lejjebb, aprón pedig olyat vegyél, amin van garancia, ami fontos arról úgyis backupmentés kellett, kell és kelleni fog az idők végezetéig. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák