Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz DonThomasino #55554 üzenetére

    Mint írtam nem (sajnos) igazán vágom a témát mert nem használom. De szerintem ezeket a funkciókat csak úgy tudod használni ha a CPU és a lap is támogatja. Talán a VT-x nem ugyanis azt a chipset-eknél nem találtam ...
    "VT-x:
    Intel ® Virtualization Technology (VT-x) lehetővé teszi, hogy egy hardver platform működik, mint több "virtuális" platformként. A jobb kezelhetőséget korlátozásával állásidőt és a termelékenység fenntartásában elkülönítésével számítási tevékenységek külön partícióra."
    "EPT:
    Intel ® VT-x és Extended Page Tables (EPT), más néven Second Level Address Translation (SLAT) előírja, gyorsulás a memória intenzív virtualizált alkalmazások. Extended Page Tables Intel ® Virtualization Technology platformok csökkenti a memória és a hatalom általános költségeket és növeli az akkumulátor élettartamát, a hardver optimalizálása oldal asztal kezelése."
    "VT-d:
    Intel ® Virtualization Technology for Directed I / O (VT-d) továbbra is a meglévő támogatási IA-32 (VT-x) és az Itanium ® processzor (VT-i) virtualizációs hozzátéve, az új támogatást az I / O-eszközzel virtualizáció. Az Intel VT-d segíthet a végfelhasználók javítják a biztonságot és a megbízhatóságot a rendszerek és a teljesítmény javítása érdekében az I / O eszközök virtualizált környezetben."
    "vPro:
    Intel ® vPro ™ technológia egy sor biztonsági és felügyeleti képességek épített processzor kezelésére irányuló négy kritikus területeken az informatikai biztonság: 1) a kockázatkezelés, beleértve a védelem a rootkitek, vírusok és malware 2) identitás és a weboldal hozzáférési pont védelem 3) A bizalmas személyes és üzleti adatok védelmére 4) Távoli és helyi monitoring, kármentesítés, és javítása PC-k és munkaállomások."

    Végül is neked miért kellene?

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák