Új hozzászólás Aktív témák

  • Delirious

    tag

    válasz Kaci84 #100559 üzenetére

    Akkor elmondanám a gondolataimat és bizonyos szinten egyet is értek veled.
    - Bolttól tanácsot többnyire nem szoktam kérni, viszont tőlük már több alkalommal vásároltam és ismerőseim is, mindig probléma mentesen.
    - Az előző két procim is "k"-s volt, igaz a másodikat villámkárban kaptam egy Asus Z97-A lappal. Az első procim azért lett szorzózár nélküli, mert hátha majd tuningolok, nem történt így. Jelen esetben mivel a 10600k 1300 forinttal olcsóbb is volt mint a sima, gondoltam akkor inkább azt veszem.
    - Nos, Intel vs Ryzen ebben nem vitatom, hogy igazad lehet, mégis maradok az Inteleknél ebben a korban az ember nehezen akar változni, de lehet a következő majd már az lesz.
    - Intel honlapján a támogatott ram 2666-at, tuningolni nem akarok.
    - A bolt árai vegyesek, de többségük igen jó. Ha egyesével rendelgetem meg a dolgokat, akkor a déli határszéli kisfalunkba, a kiszállítás miatt tuti nem lesz olcsóbb a végösszeg, itt nincs sajnos semmi csomagpont vagy csomagautomata. Még összeszerelést is kértem ami plusz pénz, előző gépemet én szereltem össze (most hat éves) de inkább szakemberre bízom.
    - Igen miután kifizettem és kaptam az említett utolsó levelet tőlük, idejöttem leírtam a történeket, amelyek végén ezt írtam: "Gondolom azért a Turbo Mode-ot tudja ez az alaplap? Vagy azt sem? Köszi, csak ez az egy dolog érdekelne." Igazából kaptam sok egyéb hasznos infót is, de sajnos ezt a fórumot csak későn találtam meg.
    - Igen arra, hogy régimódi vagyok nincs mentségem. Van aki akkor is BMW-t vesz tizedszerre is, ha van ár-érték arányban jobb is, mondjuk én pont BMW-t soha nem vennék.

    Köszi mindenkinek a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák