Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Mr X #5908 üzenetére

    Valószínűleg a fogalmazásom volt gyatra. A kiengedni szót lehetett félreérteni.

    Itt van III sáv a hungárián. Mi mentünk jobboldalt a külsőben, mivel nemsokára le akartunk volna fordulni jobbra. Erre megállt előttünk egy autó, nulla index, vagy vészvillogó.
    oké, mi balra kiraktuk az indexet, hogy kikerüljük, várunk várunk, senki nem enged ki (vagyis inkább be) a középső sávba. Egyszer villantanak, hogy mehetünk, hátranézünk, megyünk, egyszer csak látjuk hogy kicsit kikerülve minket egy kocsi elhúz mellettünk be a sávunkba, persze meghúzzuk a jobb hátsó ajtaját.
    Félreállunk, nem egyértelmű a dolog, látom külföldiek, oké, akkor inkább ne legyen vacakolás rendőrrel meg midnennel, nagy kár úgysincs... Mivel mi kerültünk, és akkor következett be a dolog, ezért nem volt egyértelmű legalábbis nekem, hogy ki is valójában a hibás. A samarát nem láttuk a sávunkban sem jönni, de indexelni sem.
    Utólag kvb így rekonstruáltuk... hogy így történhetett.De ott nagyon nem volt tiszta, hátranéztünk, senkit nem láttunk jönni, szóval ....
    20 E-t adtunk. .

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák