Új hozzászólás Aktív témák

  • Rover623

    félisten

    válasz koob #4596 üzenetére

    Akkor egy kis válogatás...

    Figyelem, az alábbiakat csak erős idegzetűeknek javaslom...!!!!

    Defigyi ha van 10ből 6 mozgássérült hely és én beállók akkor mi baj lesz marad még 5.
    Más ugyse mer beállni mert nyuszi..én meg kevesebbett gyaloglok, mindneki jól jár.

    kiragadott képek...semmi köze ehheza trióhoz...mindneféle autótlátni így parkolni..amugy speckó engem is le lehet kattintani a tco parkolóba ha valaki elfárad oda ...kb keresztbe 6x le....

    súlyos sajna a rendőr mindnehol rendőr...egy gyökér.

    Én ilyenből nem cisnálók próblémát hogy valaki be e enged vagy sem,én bemegyek és kész....ugyis fékezni fog, mert ha hátulról belémjön ő a hibás ..meg félti az autóját....

    nem kispályázunk..mondom szamurájkard..ugyis aza trendy ma....már hányszor gondoltma szerzek egyte shanghajon..még szép dísz is a kocsiba....de persze nem olyat ami cska dísznek...aztán egy alkarral kevesebbel talán másképp gondolja. Ez önvédelem.

    Na ezértkell m3 hogy a rendőrőket lehessen büntetni

    "mert amúgy jobbratartási kötelezettség van"--abban az esetben ha nem tartanak fel..figyi én ilyenen nem g***zek..ha ninc shely ott a leállósáv...

    "hanem azért, mert mindenkinek kutya kötelessége betartani"-LOLL..ezt te nekem nem fogod tudni megparancsolni soha....az én kocismban az van amit én mondok és úgy vezetem ahogy akarom, ha akarok megyek 51gyel ha akarok 151gyel.

    Nem zavargás lenne hanem forradalom én ott lennék...nekem nem mondja meg sneki mennyivel megyek.

    "kisebbnek érzed magad attól, hogy lassítanod kell"--ez tökéletesen illik rám 100%ban ilyne jól még senki nem fogalmazta meg, ha beállók egy sebbességre és abbólfolyamatosan, egymás után soxor, pláne másmiatt ki kell zökkennem akkor felidegesítenek.....ez akár egy bevágólassab autó, egy piros lámpa is lehet....

    nem előző leállósávban, de ha nincs megoldás?...inkább magadat kisebbíted meg ergo lassítanód kell nem érsz oda csak később,minthogy egy olyna szabályt megszegj ami lényegtelen ugyanis pályán általában 2-3-4-5..stb km hosszú egyenes szakaszok is vannak ergo ott belátód áll e valaki..

    maradi vagy, le kell villogni,tolni...ilyeneket kellbüntetni..amugy meg válts sávotés ne foglalkozzvele. vazz ilyet csaka nyomik tesznek hogy felhívják ilyenéa rendőr...nagyon loll....odamész és cselekszel...mér mit gondoltálmitkéne tenni?

    .....üssetek de az ilyeneket meg kell büntetnem az úton...ezért kella sor6...és ha meglesz elkezdme írnia rendszámokat...mire vagány a 68 lóerőre?

    és igenis büntessen mert jogában áll, érzékeltetnia szemétségét, és megleckéztetni ha tudja, hogy máskor ne tegye....de ennyit megérdemelt, sőt többet is, d emind1....igen pl:egy rárántást azt hagy fékezzen...jól cselekdett ha tudtam volna én is ezt tettem volna...na látód ilyenek miatt kell nekem 325 vagy m3.

    Nem versenypálya, de engem ne akadályozzanak, ha én 80nal akarok menni akkor annyival megyek de ha 180nal akkro annyival szeretnék...

    erre kéne az m3 mert akkor enm csak nyernék hanem tudnék leckéztetni is legközeleb jobban meggondolja......hétévégén is volt rá precdens new gts vectra előz, de hova mikor jönnek szemből mondomrázuzzak az előttme levő seggére azt akkor tágra zárhatja szemeit, és bízhat a sportfékjeiben...

    persze menjünk 30cal....és egy kiba...településen átérek 20 perc alatt...ne ne nevtesetke már...én ki sem veszem 5ből soha...kivéve ha feltartanak oylan idegesítő hogy 4>2öt kell jáccani egy hosszú faluban mindig ...igaz nem is kell visszadobni mer toylna tetűn megy egy angyobb gurulással elékerülök....vagy féktávon befékezem magam ...ilynekor mindig rá szoktam rántania kocsija elejére a verdát hagy érezze miylen jó dolog hogy nekem padlózni kell..neki is kelljen, ha már bosszant csak nema gázon hanema féken.

    majsztro látod ezér tmondom néha át kell szabni a kreszt mer tkülöben szopsz, látód nem is olyan nehéz....A külsőbe a kamionnak mega mazsoláknaka helye, aki 90es táblába 100zal megy mér villogod le?..valszeg én sem tenném, pedig az márnagy dolog.

    rendben vétkeztem récing styleban mentem...2*+ annyival mint lehetett volna ott, de ez még neki mér adhat okot hogy kikanyarodjon elém és megdöglessze magát nekem a verdámat meg totálra teszi?

    És ez csak ebben a topicban, az utolsó három hónapban...:W
    Komolyan mondom, elmeorvosi eset...és ki tudja hány ilyen üldögél még körülöttünk autóban...:O

    primus inter pares

Új hozzászólás Aktív témák