Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Integra #3546 üzenetére

    De legalább felmerült az igény. Most már csak arra kéne mindenkinek rájönnie, hogy ott kezdje a dolgot, hogy ő maga felhagyjon az extrém szabálysértésekkel, mint az ittas vezetés, vagy a jelentős gyorshajtás, neadjisten a kettő kombinációja.

    Azon szoktam kínomban röhögni, hogy egy ilyen 8000-es kisvárosban, mint a miénk, mindenki autóval jár kocsmába. Egymást érik a kocsmák a városban, ráadásul a 'város' legtávolabbi része is 5 perc séta, de akárki jön kocsmába, az autóból száll ki, aki pedig jön ki kocsmából, az autóba száll be. Én ezt nem értem. Most vagy mindenki üdítőt iszik (aminek ellentmond az asztalokon látható italfelhozatal), vagy ilyen komoly kultúrája van az ittas vezetésnek.

    Szerk: Persze költői kérdés, az elmúlt 5-6 évben kétszer állítottak meg hétvégén éjszaka rendőrök a közvetlen környéken, mindkétszer ismerős volt, és csak intett, hogy menjek tovább. A második alkalommal már én kértem hogy ugyan, csinálja már végig az ellenőrzést, inkább nála derüljön ki, hogy valami gond van, mint valahol az ország másik felében, egy ismeretlen rendőrnél.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák