Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Integra #3115 üzenetére

    Alapvetően attól félek, hogy igazad lesz. Ezzel együtt szeretném azt hinni, hogy csak pár százaléknyi idióta tud kibújni a büntetés alól, nekik meg aztán olyan mindegy, hogy mia tétel. Az átlagidiótánál viszont talán visszatartó tényező lesz, különösen ahogy a hasonlóan idióta haverok is egyre-másra futnak bele a több tízezres csekkekbe, meg gyűjtögetik a pontjaikat.

    "ahogy arra se, hogy a kereszteződésben beragadtakat büntessék meg min 100e ft-ra."
    Ennek már nagyon ideje lenne... Elvileg a forgalom akadályozásáért most már jár bünti, még pont is. Kérdés, hogy mire mennek vele, mert ki is kéne osztogatni a csekkeket. Épp a minap írtam valamelyik topikban, hogy ki kéne küldeni 40-50 rendőrt egy hónapra BP-n, pillanatok alatt beszednék ebből a kerületi kapitányság féléves működési költségét. Hajrá!

    Trafit iskola elé nálunk szerencsére szoktak állítani, sőt iskolakezdéskor a polgárőrség és a rendőrség is ott szokott lenni az iskolák előtti gyalogátkelőknél. Nagyon helyesen. Mondjuk ebben benne van az iskolaigazgató és az iskolaszék keze is, ha jól tudom, minden évben tanévkezdéskor hivatalosan is felkérik erre az illetékes rendőrkapitányságot.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák