Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz h1mpi #65462 üzenetére

    Magyarul fogalmad sincs és írtál egy jó nagy butaságot. Semmi változtatás nem volt. 14 napon túl visszamondva havi fizetéses konstrukciót, 16 eur megszüntetési díjat vonnak le és annyi, nem kell kifizetni a teljes éves díjat. Amit te kiemeltél, az a 14 napon belüli visszaváltásra vonatkozik, amikor is visszatérítik az addig befizetett pénzt, levonva a használt szolgáltatásokat. EZÉRT KELL 14 NAPON TÚL VISSZAMONDANI, EZ NAGYON FONTOS!!!!

    Ha a magasabb szintre váltástól számított 14 napon belül váltasz alacsonyabb szintre:

    Ha a Standard csomag felhasználóinak ingyenesen biztosított szinten felül használtad bármelyik Plus-szolgáltatást (azaz az itt felsoroltak egyikét), Premium-szolgáltatást (azaz az itt felsoroltak egyikét) vagy a Metal-szolgáltatást (azaz az itt felsoroltak egyikét) vagy Standard-szolgáltatást, akkor a szolgáltatások általad történő használata alapján részleges visszatérítést biztosítunk neked. Ha rendelsz egy fizikai Revolut-kártyát, és alacsonyabb szintre váltasz a Plus, Premium vagy a Metal tagságodról, levonjuk a kártya és az expressz kézbesítés díját a Revolut-számládról, mielőtt visszatérítenénk a Plus, Premium vagy Metal csomag díját.
    Ha egyik Plus-, Premium- vagy Metal-szolgáltatást sem használtad, akkor nem vonunk le pénzt a Revolut-számládról.

    Ha a 14 napos időszakon kívül váltasz alacsonyabb szintű csomagra:

    Ha éves csomagod van, töröljük az újabb évre szóló automatikus megújítást, amennyiben a 12 hónapos szerződés vége előtt legalább 1 hónappal váltasz alacsonyabb szintre. Ez azt jelenti, hogy a csomagodat tovább használhatod a kezdeti 1 éves előfizetési időszak végéig.
    Ha havi csomagot használsz, az első 10 hónapban bármikor idő előtt lemondhatod az előfizetést, a Revolut Plus esetébenFt 2,400 összegű, a Revolut Premium esetében €16 összegű, Revolut Metal esetében pedig €28 összegű korai lemondási díj ellenében. Ha a lemondás a 11. hónapban történik, akkor, mivel az 1 hónapos felmondási időszakon belül vagy, megmarad a 12 hónapos havi előfizetésed fennmaradó része. Az előfizetésed azonban nem fog automatikusan megújulni a következő évre.
    Ha havonta fizetsz, és alacsonyabb szintre váltasz, valamint felszámítjuk a korai lemondási díjat, a számlád a Plus, Premium vagy Metal csomagban marad az aktuális 30 napos időszak végéig.

    Például ha november 25-én váltasz Premium csomagra, és március 12-én váltasz alacsonyabb szintre, az alacsonyabb szintre váltás napján (március 12-én) felszámítjuk a korai lemondási díjat, de március 25-ig még használhatod a Premium csomagot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák