Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Vision #59116 üzenetére

    Hat azert a joletet elegge arnyalja az, hogy a nagyresze pitsafust kategoria lett, a masik resze pedig szektoralis, es ez elegge visszakoszon a tarsadalom teljes szetszakadasaban es a median berekben... Nincs generalisan kvanagy kanaan.
    Pl nekem a relativ jolet nem azt jelenti, hogy 4-5x annyit keresek, es cserebe 4-5x annyit is koltok, mert akkor azzal a relativ poziciom a decilisekben nem valtozott.

    "Szerencsemre" vagyok akkora fillerbaxo, hogy 2009 ota irom a kolteseimet tobbszintu alkategoriakra lebontva, melle a beveteleimet, ismerem az inflat is, a sajat eletszinvonalam inflaciojat is, igy eleg nehez a kormanyzati propagandaval kiszurni a szemem....

    Azzal is tisztaban vagyok hogy attol hogy tobb jon a bankszamlara es tobb megy ki belole, decilisben meg kb nem volt eloremozdulas (sot, lehet inkabb hatralepes)

    PS: a termelekenyseget nem csak beruhazassal lehet novelni, hanem human eroforrasba fektetessel is, nem feltetlwn a melos szelnek eresztesevel. Ha mondjuk Bela a komplexebb dolgokat is megtanulja es olyan folyamatokat hozol be utana ami arra epit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák