Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz HussarF #47935 üzenetére

    Csak erre eppenseggel k*rvara nincs szukseg.
    Annyira elmult a jarvany elso hullama hogy emberek tomkelege azota is tengodik mint mergezett hal a vizben, szolgaltatok, vendeglatosok, stb.
    Ennek az lesz az eredmenye hogy
    1, a kepzetlen balf*sz mosogato is inkabb elmegy szamlagyaros burkolonak (aki meg pont ot fogta ki h tenylegesen elvegezze a melot, az megcopta)
    2, eddig csak ujepitesu lakasba nem volt szabad koltozni a kutyauto kivitelezes miatt, 2021tol a felujitottakat is lehet majd kerulni, a mostani kutyautok es a frissen piacra lepo kutyautok minoseget ismerve
    3, full szetszakad a munkasosztaly IS
    Egy resze 1-2 ev alatt szamlagyarkent megszedi magat, a masik resze meg eselyesen is 2022-2023ban fog az ehenhalas / kilakoltatas elen tancolni

    Neha en elgondolkozom, hogy mennyire fantasztikus erzeke van ezeknek, hogy 10 ev alatt egyetlen olyan intezkedest sem sikerult hozniuk, amiben normalis hatastanulmanyt vagy szimpla JozanParasztiEszjarast futtattak volna.
    Ha mar ennyire szerettek volna par 100-1000milliardot a koznep koze csorgatni, mondjuk megnyeshettek volna par %kal az AFA-t.
    Nem diszkriminstiv, nem gerjeszt buborekot, mindenkit erint, a brutal infla es extra gyenge forint mellett tan meg politikai ertelme is tobb lenne.
    De hat az ilyeneket tul egyszetu lenne BandzsaKatinkaekank vegiggondolni :)

Új hozzászólás Aktív témák