Új hozzászólás Aktív témák

  • Sisco2

    tag

    válasz Stanlee #41563 üzenetére

    Igenis fizessenek, most idén majd szinte minden terület szenved nézz utána nekik pedig mennyi volt a profitjuk mult évben is pl. ez idén is hasonló lenne. Oké most a hitelmoratorium miatt még bukta kb. 50milliárd körül meg most ez a hozzájárulás de még igy is vastagon profitban lesznek nem úgy mint mások.
    Amugyis haragszom rájuk, ott huzzák le a lakosságot ahol tudják nagyon drága a magyar bankolás. Számlavezetés, kezelésiköltségek, bankkártyadijak, pénzkivét, konverzios díjak, állományi díjak és még sorolhatnám nevetséges ezekért semmit nem tesznek a befektetett pénzük már régesrég megtérült sokszorosan. Javaslom ha felakarod huzni magad böngészd át egy kicsit részletesen a kondicios listájukat itt-ott és hasonlítsd össze más nem magyarországival.. Nagyon örülök hogy jönnek fel a fintech cégek, kicsit kapják összemagukat a bankok mindentéren.
    Az Aldi,Lidl,Spar stb az már más kérdés. Őket kicsit jobban megérinti ez, a mostani abszurd vásárlói roham az már szerintem lecseng normalizálodik abból annyi extra profitra nem tettek szert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák