Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz attiati #33168 üzenetére

    A lakas 2019 meg zsidai elemzese is erdekes, 2019re meg mindenki szerint meglehet a 10% realbernovekedes.... Ez 13-14% emelest jelent egy evben.
    Kerdezem hol, mibol? Vagy melyik retegre? Mostanaban jott boven kezkozeli munkapiaci tapasztalat, hat, a legtobb helyen ha a mostaninal 5%al tobbet mondtam be, mar attol sikitofraszt kaptak a HR esek, vagy kirohogtek (aztan amikor mondtam h perpill ennyi az annyi akkor azert meglepodtek) s a legtobb helyen az idei bersav teteje atlagosan alacsonyabb volt mint azonos poziban a 4! evvel ezelott kialkudott kezdo berem (ami azota meg meg feljebb mozgott), kvazi hianyszakmaban.... Pedig statisztika alapjan nekem a 2016os fizura meg kellett volna jojjon3*10% realnovekedes....
    Bakker, ha lassan 7szamjegyu bruttobol nem lehet sajat lakast megfinanszirozni, akkor ketlem hogy a br 300 koruli aldis penztaros fog rohanni ingatlanmogult jatszani.
    Hijetetlenul torz, kicsavart es groteszk lett a piac, es ha a real szintet nezzuk, akkor 2008hoz kepest is van egy morbid pikanteriaja.

    Amugy latszik, hogy a piaci lenduletet mar nem a tenyek adjak, hanem a jovobe vetett bizalom, feltunoem szemet hunynak olyan apro tenyezok mellett h apr 12en britek szabadesesben kizuhanhatnak, vele egyutt a szarban levo autogyartasa is, a nemet feldolgozoipar doglodik, stb stb. Csak hat kozgazdasagban a raolvasas nem mindig mukodik

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák