Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz ricardobayes #32110 üzenetére

    Laikus vagyok a témában. Így mások megállapítására kell, hogy hagyatkozzak.

    MANYUP

    "Fentiek alapján megállapítható, hogy a magánnyugdíjpénztári rendszer első 6 évében még hellyel-közzel a tervezett modell mentén működött, de 2002-es évtől gyakorlatilag teljesen elszakadt a tervezett körülményektől, messze terven felül növelve az államháztartás terheit (lásd 4. tábla)."

    [link]

    (Szerintem az LTP beszántása is jogos, de a mód ahogy tették és az alternatívával már nem értek egyet.)

    Állampapír

    Az EUR-HUF arány kezd egyre inkább a HUF hangsúlyos lenni. Az államnak lehetősége van elinflálni az adósságot, úgy ahogy az USA is teszi, vagy éppen a görögök nem tudták.

    Az állampapírok ki nem fizetése jellemzően csőd miatt következik be. Továbbá jelentős bizalomvesztéstt von maga után. Már pedig az államnak szüksége van a befizetésekre, hogy finanszírozni tudja a saját működését.

    A klientúrát a pénz tartja össze. Ha az állam becsődöl, akkor borulni fog a bili.

    Személy szerint az ingyenesség az infl feletti kamatozás a csábító. Érzem, hogy ez így nem jó, de eddig nem volt olyan alternatíva, ami kellő biztonság mellett a költségek levonása után is többet hoz, mint az állampapír.

    Meg fogom nézni, amit ajánlasz. :K

    [ Szerkesztve ]

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák