Új hozzászólás Aktív témák

  • lajafix

    addikt

    válasz Dr.F.E.R.I. #19506 üzenetére

    Megjegyzem igaza van, hisz pl az egyoldalú módosítást az adórendszer is tartalmazza, nyugodtan kimondhatta volna a Kuria, hogy az is jogos, pláne ha aláírod... Sőt azt is kimondhatja, hogy az aláírt szerződések kötelező érvényűek, a keretüket meghatározó jogszabályokat előre kell meghozni(azaz a kormánynak és a PSZÁFnak lett volna dolga kb 10 éve), valamint 1x1=1, ha már triviális dolgokért megyünk a Kuria elé. Tényleg gyáva a Kuria, ha a jogrendszer alapján sem képes kimondani. Gondolom Kósa a Kuria egyértelmű döntéséről nem éppen ezt az eredményt várná, node...

    röhej, hogy a Kurianak kell ilyen trivi kérdésekben dönteni, az alapfoku birosagnak kellene egyértelműen eldöntenie. Az árfolyamrés ráadásul olyan kérdés, hogy most is le lehetne szabályozni, mondjuk MNB közép+- 0.5%-ban, ha már a rezsit sikerült.

    kukac: még Kövér is jól kapizsgálja a magyar jogrendnek címzett kérdéseket a magyar jogrendnek meg kell tudni válaszolni. Pl hogy a kamat és az árfolyamrés nem jogi kérdés, hanem bizony simplán szabályozási / szerződési paraméter és dobja vissza kormáynak + MNBnek a kérdést. Ha még ezt sem képes kimondnai a Kuria, akkor mit képesek? A hülye jogászai a balfasz bankárok és a hasonlóan hülye törvényi szabályozók hülyeségét veszik a nyakukba, és még ennek a 2 agyatlannak is támadási felületet nyujtanak.

    [ Szerkesztve ]

    Rock'n Roll

Új hozzászólás Aktív témák