Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz fokukac #1364 üzenetére

    Üdv, látom már tapasztalt vagy, kérdezek hátha tudsz segíteni. Egy svéd rendszerből(netes game) van lehetőségem dollárt kivenni, én is nézegettem a bankokat, gondolkodtam devizaszámla nyitáson. Erről letettem mert be akarom rakni valahova és ft-ra ugye jóval magasabb a kamat, nagyon gyengülnie kéne h dollárba érje meg, mostanában meg erősödik is a huf, bár a jegybank is ügyeskedik, de kitartok e mellett(na meg eddig is eurohóz képest szenvedett inkább..).
    No ebben a játékban megadhatok egy sima számlaszámot és a bank adatait és küldik a zsét majd..ebből úgy vettem ki h otp-s junior max-omra is utaltathatom minden további nélkül(ezt majd otp megmondja). A kérdés az hogy az otp mit fog levonni nekem? A vételárfolyamban magasan otp a nyerő, de akkor mi a hátulütő...:), sajnos nem találtam oldalukon meg hogy dollárt utalnak nekem ft-junior számlára akkor le-e vonnak vmit (gondolom igen, csak mire kell számítanom, átváltási díj, bizonyos százalék, fix terhek) szóval ha lenne tapasztalatod az jól jönne :) ha itt éri meg és otp-nél se kotyognak ki semmi negatívat véletlen az érdeklődésemnél ide utaltatom ki aztán átviszem befektetni valahova az új+régi zsét, mert otp-nél reális kamat nem akar nagyon létezni, köszi!
    Ha zavaros lenne amit itt összehozam np, leglább tudom hogy még finomítani kell a kedves otp alkalmazottakhoz a szövegen :)

Új hozzászólás Aktív témák