Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maross

    veterán

    válasz lajafix #11645 üzenetére

    "Hát benned tényleg nem változott semmi. Még most sem érted hogy te CHFben adósodtál el és az 35Król 25Kra csökkent"

    Ha te mondod, ok, barmit is erts ezalatt. En csak arra irtam peldat, hogy vki emlitette, hogy devizahitellel meg mindig jobban jartak az emberek mint forinttal. Utoljara ilyen fejtegetest 200as svajci franknal lattam, akkor meg tarthato volt az allitas.

    "a kollégák már felhívták a figyelmedet arra hogy mit vállaltál..."

    Annyit vallaltam, amennyit elkerulhetetlenul vallalnom kellet. Amikor visszapattant 230rol utoljara 200 ala, kifizettem, el is szaladt 270ig. Par honapra ra a tobbiek 180on fizethettek. Nem sirok az ujabb 500ezres pofon miatt, ki tudtuk fizetni parommal, es mar uj lakast is vettunk azota. De az uj lakas nezese kozben lattam epp eleg szomorusagot, totalis levertseget, egy eletnyi elvesztegetett munkat, 2 diplomas embereket maguk alatt. Nem azt mondom, hogy masra kell mutogatni, de ha Juli neni es Jozsi bacsi bemegy hogy vegyen lakast, arra fog epiteni, amit ott hall, es ott mutatnak neki. Az ember ugy gondolna, hogy nem kell ertenie a kozgazdasaghoz, eleg az, aki tanacsot vagy hitelt ad neki...vagy eleg azoknak, akik engedelyezik, hogy hitelt adjanak neki. Utolag mindig konnyu okosnak lenni es megmondani a frankot. Ha egyszer lennek elore okos, kogazdag lennek.

    Es raadasul ebbe az egesz devizahitel temaba sem akartam belekeveredni, engem csak _bm_ 11607-es hozzaszolasa idegesitett fel ezzel a "hat nem latjatok parasztok, megetet titeket a media, aztan aki menekiti a penzet az mind bukoba megy, igazabol nincs itt semmi gond, ez az egesz csak kandi kamera"...erre irtam hogy a devizahitelesek meg mindig nem rohognek a viccen... a tobbi meg mar a lavina resze. Reszemrol ennyit a temarol.

    eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Új hozzászólás Aktív témák