Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    Sziasztok,

    Van most egy kis chill az eletunkben, nem szamitunk komolyabb kiadasokra, es ideje lenne valamifele tervezett befektetesbe belevagni. A kozeptavu cel az lenne, hogy masfel-2 even belul at tudjuk tenni a penzeket egy befektetesi cellal vasarolt ingatlanba (hitellel), akar lakas, akar uzlethelyseg. Addigra talan merseklodik annyit a kereslet, hogy az az arakon is latszik, nem csak cikkeznek rola es valojaban nem tortenik semmi. :DDD

    Tegyuk fel hogy mondjuk 10M Ft-tal vagunk bele a buliba.

    Jelen allas szerint az allampapirok fele probalja iranyitani az embereket a kormanyzat. Erdemes e ilyen rovid tavon allampapirban gondolkozni? Erdemes e hosszabb lekotesut valasztani - mondjuk egy 5 eveset - es kiszallni masfel-ket evnel? Melyik lehet az az allampapir ami erre a celra (a rovid tavra) megfelelo lehet? Lehet e akar mondjuk havonta ujabb es ujabb allampapirbefekteteseket nyitni?

    A masik idevago kerdes, hogy lehet e ugy (befektetesi cellal vasarolt) lakasra hitelt felvenni, hogy mar van egy lakashitelunk, amit jelenleg is torlesztunk. A torlesztoreszlet a havi ktg-ek nagyon kis szazaleka, 3 ev mulva vegtorlesztunk. Fontos: atjelentkezes a befektetesnek vasarolt ingatlanba a hazunkon levo CSOK miatt nem opcio.

    Koszi elore! Valszeg meg kerdezek majd, de most ebed elotti kaloraideficitemben ennyire futotta. :D

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák