Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz syberia #41765 üzenetére

    Bocs, de egy 66 ezer forintos gépet nem hiszem, hogy találni 20 ezerért, max nagyon leharcolt állapotban, esetleg törött kijelzővel. De egyébként sem ilyet akarunk venni, hanem olyat ami elfér pl. anyám ridiküljében is.
    Anyukámnak külsőre pl. azt hiszem egy ~25k-s Nikon tetszett, amit a MM-ban látott (típusát nem jegyeztük fel). A gép inkább az övé lenne, nekem évente csak párszor lenne szükségem rá.

    (#41763) Alex91: Ezt a legegyszerűbb mondani... Inkább meg se szólaltál volna, ha már nem értesz az olcsó gépekhez. Remélem kenyérből is csak minimum 1000Ft-osat szoktál venni...
    Egy szóval sem írtam, hogy csúcs szuper gép kellene, vagy hogy profi fotós szeretnék lenni, csak hébe-hóba kellene egy olyan gép ami szebb képet csinál egy mobiltelefonnál és még a vele rögzített videó is normál minőségű, nem egy 15fps-es pixel halmaz. Szóval nem értem az ilyenek hozzáállását, mint a tiéd.
    Drága fényképezőgépet magam is tudnék választani, azért nem jöttem volna ide. De olcsóbb gépek között is lehetnek jók, meg ritka rosszak is. Na ehhez kell egy kis ismeret, hogy ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet és a legjobb ár/érték arányú gépet.

Új hozzászólás Aktív témák