Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz Szten Márs #11517 üzenetére

    Az a 99% nagy tévedés szerintem. Ahogy az a kijelentés is, hogy a fém ellenállóbb. Mivel szemben ellenállóbb, mint a műanyag?

    Azt én meg sehol sem kértem, hogy törje össze bárki is a gépét. Inkább felhasználói tapasztalat érdekelne, pl. hogy mióta fémvázas gépem van bla bla, de jó ez a fémváz, mert a műanyag ezt nem bírta volna bla bla....
    Ellenben a gyártóknak igenis kellene ilyen tesztet végezni és mondani, hogy igenis kérem, ezért fémvázas, hogy ezt meg ezt is kibírja, amire a műanyagnak esélye sem lenne. Ehelyett odaírja, hogy masszív fémváz, hát köszi. :U

    Konkrétumok? Amíg az az állítás semmivel sincs bizonyítva, hogy a fémváz masszívabb és jobb, addig szerintem nem nekem kéne konkrétumokkal előjönni. Tudod ez olyan, mint a Michelin vs Yokohama. Az édeskevés, ha azt mondjuk, hogy ez jobb, mert Michelin. De ha tesztelik a két gumit és az azt mutatja, hogy rövidebb fékút, nagyobb kanyarsebesség stb. stb., akkor már egyértelműen bizonyított, hogy jobb az a gumi.

    Igen a kérdés valóban fennáll, még mindig. Mi az amit a D200 kibír, alatta meg egyik se. Ha ezt elmagyarázod, akkor minden további nélkül elhiszem, hogy jobb a fémváz.

Új hozzászólás Aktív témák