Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz rumos14 #11281 üzenetére

    A könnyű becsaphatóság tipikus iskolapédája!

    Számomra egyértelmű, hogy a Canon sokkal erősebb kontraszt emelést használ, míg a Pana természetes képet ad!, amit látni vész különbséget az ez, részletességet semmivel sem látsz többet, még a fenyőfának is ugyan annyi kidudorodó ága van.
    Ami a különbsé és ez jól látható, Canonnál erős kormatikus aberráció, a lilásodás a hegy gerincen, és maga a hegy mosottsága, a fák szélei és minden másnál ahol kontraszt átmenet, továbbá művi hatás túlzott élesítés és kontraszt emelés végett. Canon képén iszonyat torzít és ronda, így ez a kép is nagyon jól megmutatja amit eddig is állítottam, hogy :o :
    - Canon nagyon erős utómunkát csinált mindig is, 5 éve is, és most is!!
    - Pana ezalatt sokkal természetesebb, eredetibb, kisebb beavatkozásokat végez, és aki akarja a még nem szétcseszett képet utólag 1000x jobb célszoftverekkel elvégezheted. Továbbá a sokkal jobb obi messze lealázza minőségben, és ezeken a képeken is nagyon jól látszik!!! Köszi hogy felhoztad a példát arra hogy milyen xar a canon. :R
    (tudom nem vagy canon fun se semmi....de ezzel most a panát erősítetted de nagyon, mivel egyszerűen látszik hogy canon sokkal csúnyább és a hiányosságok is ordítanak, csak egyszeűen nagyob a kontraszt emelés a baloldalni képen. ennyi ;) )

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák