Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom merre kellene keresgélnem, ezért ide írok, mert ez nagyon pörgős oldal. A problémám a következő. Egy hónapja vettem egy Vodafone smart prime 6 telefont. Pár nappal ezelőtt, amikor felmentem a netre, egyszer csak beugrott egy ismeretlen Google logot is tartalmazó oldal. Kiírta, hogy a Vodafone smart prime 6 telefonom akkumulátora 2 vírust kapott. Közben meg rezgett végig az egész telefon. Azonnal kattintsak oda a probléma megoldásához, azután valami vírusírtót akart letölteni. Nem foglalkoztam vele, és nagynehezen kitöröltem az oldalt. Aztán ma reggel egy másik címről ugyanez az ablak ugrott be. Telefon megint rezgett egyfolytában, és kiírta, hogy 4 vírus van akkumulátoron, és azonnal cselekedjek.
Nekem CM security van a telefonon, de az semmit nem jelez.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Vagy egy olyan linket, ahol ilyen problémákkal foglalkoznak?Előre is köszönöm szépen.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest