Új hozzászólás Aktív témák

  • m1lan

    őstag

    válasz Latyak79 #83723 üzenetére

    Nekem ilyen készülékem van lassan egy éve, amire igazából figyelni kell:
    - Magyarországon csak a Telekom forgalmazta hivatalosan a készüléket, így ha kártyafüggetlenként hirdetik, akkor utólag lett függetlenítve, vagy más országból származó, sufni GSM boltos példány

    - Ha nincs garancia, én nem venném meg. Időtálló típus, viszont elég régi már, lehet vele olyan gond a későbbiekben, hogy már nem lesz gazdaságos a javítása saját zsebből

    Típushibák:
    - A kijelző Super AMOLED, technológiájából adódóan beéghet
    Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy megnyitsz egy TELJESEN fehér képet, és ha halványan látszik rajta valamilyen tartalom, akkor be van égve. Garanciában cserélik.

    - Keret repedés
    Sajnos elég sok példánynál, többek között az enyémnél is is megrepedt már az oldalsó keret. Mindegy, hogy mennyire vigyáz rá az ember, előbb-utóbb ez valószínűleg elő fog jönni. Kijelzővel együtt cserélik garanciában.

    - Ha ugrott a KNOX, ugrott a garancia is
    Ha az előző tulaj módosított szoftvert használ(t valamikor) akkor ugrott egyet a KNOX számláló, onnantól kezdve pedig a készülék már nem garanciális. Hiába mond mást, ez nem visszafordítható. A legutolsó hivatalosan kiadott szoftver a 4.4.4 KitKat, ennél újabb már nem lesz.

    Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

Új hozzászólás Aktív témák