Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Sziasztok! Samsung galaxy mini helyett tudtok olyan hasonlóan kicsi telefont ajánlani aminek jó az akku ideje, készenléti állapotban? Páromnak vennék karácsonyi ajándékként.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
jopika
tag
valakinek lenne véleménye tapasztalata erről a telefonról? Tianhe H8
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
xmaas
őstag
válasz L.C.S. #67090 üzenetére
Klasz keszulek csak nem a legjobb hardver van benne ilyen kozepkategorias akarmi csodat ne varjal , vegigneztem par videot nagyon roszat nem mondtak rola szoval ha bejonn a formaja akkor hajra
(#67091) jogle Dual sim topik Faradj at a linkelt topikban ott tudnak jobban segiteni itt inkabb 1 kartyas keszulekekel tudunk segiteni
[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
30-40 között keresnénk android-os telefont. Van-e most valami bestbuy, ami a legjobb lenne ár/érték arányban 4"-os körüli méretben?
Fontos lenne a jó akkumulátor teljesítmény. Mobilinternetezéshez nem lenne használva, kizárólag napi 1-2 óra wi-fi-n történő böngészés, sok telefonálás. Illetve korrekt kamera legyen a készülékben.
Tudtok-e esetleg ilyet ajánlani?
-
Declare
őstag
Hello!
Egyik ismerösöm kert tölem segitseget...androidos telok temakörben....hat mondom jot kerdezel
Sony xperia z1 compact vagy z3 compactot nezte es a kerdese, hogy alap felhasznaloi igenyek mellett, ugy hogy a kisebb meretet preferalja, van e barmilyen erv a z3 mellett (ujabb android szoftver, ezaltal több funkcio, jobb stabilitas, hoszabb tamogatottsag...barmi)
Esetleg van valami ami miatt nem a sonyt ajanlanatok? Olvastam a topicot böngeszve, hogy sokan leszoljatok mostanaban a sonykat Ha esetleg mondanatok alternativat, azt tolmacsolnam, de en android vilagban semennyire nem vagyok jaratos.
-
Mentior
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlásban szeretnék segítséget kérni, nem értek hozzájuk túlságosan és nem tudom mit érdemes figyyelni.
Árkategória: 50-60K (de ha 5 ezerrel többért klasszissal jobbat kapnék akkor 65k)
Új telefont szeretnék vásárolni függetlenül, hosszú távra legalább 3 évre. A legfontosabb az, hogy dual simes legyen rajta olyan funkció aminek segítségével megjelölöm, hogy melyik simről indítsa a hívásokat (csak a céges) a magán sim-ről pedig csak fogadjon.
Méreteire vonatkozóan, nem szeretnék ilyan óriási deszka telefont, hanem max 4,7 legrosszabb esetben 5''.
Használnám: Alap hívás/sms/viber, néha reggelente a vonaton e-maileket elolvasnám, FM rádió, néha egy-egy sorozatrész a vonaton fülessel (max heti 2 óra, szóval nem a legfontosabb). Fontos viszont, hogy GPS-es legyen, a navit az utazások során sűrűn használom tájékozódási céllal. A kamera rész legalább olyan legyen mint a mostani sony xperia ray-en (passz h mekkora de mellé van írva, hogy HD).
Nem ragaszkodom hozzá, hogy androidos vagy wp legyen de az apple termékeket kerülném.
Eddig csak Sony telefonjaim voltak, nem ismerem a lehetséges márkákat.
Köszönöm!
Ui: légyszi javalljatok több készüléket is felmérem a lehetőségeimet velük kapcsolatban.
-
Devas
őstag
válasz Mentior #67110 üzenetére
Hali!
Lumia 730 dual sim.
A dual sim részével nincs tapasztalatom, erről egy gazdit kéne megkérdezned.
- 4.7"-es HD amoled kijelző remek betekintési szögekkel és élethű fekete színnel
-kiváló offline navigáció (látja a Glonass és Bediou műholdakat is), gyors pontos és iránytű is van
-remek hátlapi kamera Zeiss lencsével
-nagyfelbontású selfie előlapi kameraAmi hátrány lehet, hogy a viber értesítések néha késhetnek, esetleg a videolejátszáshoz normális programból lehet csak fizetőset fogsz találni (ezzel nincs tapasztalatom). Megeshet hogy nem tudsz beállítani kevésbé népszerű email címeket hogy értesítsenek (pl frímail).
Ezen kívül android fronton sokan ajánlgatnának még pár kínai cuccot (Xiaomi Redmi 1S, Jiayu), esetleg a Moto G (2014) Dual SIM-est és ezzel nagyjából körbejártuk az értelmesebb készülékeket.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni tőletek.
Jelen pillanatban szemezgetek egy UMI C1-es készülékkel. 5,5" 1gb Ram, 16gb rom...
Kérdésem az hogy akinek van ilyenje vagy tapasztalata a készülékkel, az ossza már meg kérem szépen, mert itt fórumon elvétve találok infót a márkáról és a készülékről is egyaránt.
Ez a C1 széria jó/rossz érdemes-nem érdemes megvenni?
Mit ajánlanátok helyette?
Árban max 55-60 ezerre gondoltam. -
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Lumia 630 árában van esetleg androidos alternatíva, amit érdemes lehet megvásárolni? ( Lenovo A536 vagy ZTE Grand S Flex?) A cégnél jelenleg 630-asok üzemelnek, amik többnyire megfelelnek, de van, aki ragaszkodik a vakuhoz, az pedig ugye nincsen. Vagy esetleg kicsit többért 50.000 Ft-os felső határig valami? Dual Sim nem feltétel.
Előre is köszönöm a segítséget.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Devas
őstag
válasz CactuS #67113 üzenetére
Az új Microsoft Lumia 535-ben elvileg van vaku és dual sim-es verzió is.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Mentior
csendes tag
Köszi a segítséget!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy ismerős mobilkeres ajánlott újonnan egy Samsung s4 mini duos készüléket az nyerő lehet még? A követelményekbe szerinted belefér?
Ill. most egy 1-2 hsz-el előttem valaki megnevezte a Honor 3C-t az esetleg?
A Nokiával kicsit megilyesztettél a video play vonatkozásában ill azzal h 70 alatt nem láttam sehol.
Üdv: Mentior
-
CactuS
Arcképgyáros
-
bg123
újonc
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, olyan 75-80e forintot szánnék rá.
Amire használnám: telefonálás, üzenet küldés, e-mailezés, netezés, fényképezés, filmnézés (ritkán, nem fontos szempont). Ami fontos, hogy jól összeszerelt legyen, minőségi anyag használat és kényelmes legyen használni. Olyan 2 - 2,5 évig nem szeretném lecserélni.
Android vagy windows phone nem számít, csak tegye a dolgát megbízhatóan akadozás és fagyás mentesen.
A fentieket figyelembe véve milyen készüléket ajánlanátok.
Üdv.
BG -
csibabu
tag
Használtan egy nokia lumia 520 megéri? Meglehet valahogy nézni hogy nem e előfizetéses
iPhone 14 Pro
-
rocso22
újonc
Sziasztok.3 telefon között vacilálok:xperia e3,vagy m2 vag lg f60? Leginkább netezésre játékra lenne használva?
-
lkflgd
újonc
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Idol 2Sről?
-
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Milyen telót ajánlanátok 100-135e Ft között?
Nagykijelzős érdekelne,illetve ,hogy kibìrjon 2-3évet ha már kiadok érte ennyi pènzt.
Csakis Androidos érdekelne.
Samsungot és Xiaomi nem érdekel.
Most leginkább az Lg G3at néztem 127e Ft
Illetve a Huawei G7 silvert a médiában egy 100e Ft
Szerintetek melyik lenne a jobb választás hosszabb távra? -
orkati
tag
Sziasztok!
Ha veszek egy Nokia 630-at gyári garival, akkor hová tudom majd vinni a készüléket, ha valami gond lenne vele? Hol találom meg a hivatalos szervizeket? Mert a Nokia.com/hu oldalon nem ad be egyetlen találatot sem az üzletkereső...
-
xmaas
őstag
Jaa,hat igen tenyleg azt nem is figyeltem csak videokat neztem rola azt nem igazan mondtak specifikacioknal hogy GSM modul nincs bennuk ,en mar eleve ugy altam hozza hogy 2014 ben mar ugy adnak ki minden keszulekt hogy mukodik barhol a vilagon (mea culpa) mindegy szoltam a kolleganak is privatban nehogy megvegye
(#67130) orkati Per pillanat meg vannak ilyen nokia pontok ahol letudod adni a keszuleket javitasra ,valoszinuleg megmarad a szervizhalozat Microsoft allatt is vagy majd lesz kijelolt szervizami majd foglalkozik veluk
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
válasz orkati #67130 üzenetére
Microsoft care Ugyan ugy mukodik tovabb a szervizhalozatjuk ezekszerint
-
Hajnii20
tag
Ja még a Sony Z ultrán is gondolkodtam 100e Ft.
Arról mi a véleményetek? -
Hajnii20
tag
válasz JackFeryll #67129 üzenetére
Köszi a választ
-
Devas
őstag
válasz Mentior #67116 üzenetére
Samsung készüléket sosem ajánlok, persze attól még lehet nyerő alternatíva. Az a baj hogy annyiféle készüléket adnak annyiféle változatban és mindenféle fantázianévvel, hogy félrevezetik az embereket. A sima S4 mini-ről jókat hallani, bár kissé túlárazott szokott lenni. Ez az S4 mini Duos azt sem tudom micsoda, rákerestem és nem volt találat, mert valahogy így hívják valahogy úgy és kicsit eltérhetnek hardwaresen a változatok is.
A honor 3c az nagyon jó lehet a sok RAM miatt, de abban meg Mediatek chipset van, amivel szemben mindig is szkeptikus voltam. Ezeknél a Wifi és a GPS lehet nem a legjobb, meg lehetnek egyéb problémák is. Az újabb Qualcomm-oknál legalább minden müködik ahogy kell.
A 730 meg biztosan lesz akciós is ha figyelgeted belefutsz. Szerintem 65-re lemegy az ára karácsonyra. A video lejátszással kapcsolatban meg kérdezz rá a megfelelő topicban, biztos van alternatíva.
(#67117) CactuS:
Januártól lehet megjelenik a szolgáltatóknál vagy egyéb normálisabb üzletben is az 535.[ Szerkesztve ]
-
lkflgd
újonc
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Idol 2Sről?
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és kettő telefon közül nem tudok választani:
- LG F70
- Samsung Galaxy Ace 4
Hát most az a helyzet, hogy nekem sokkal jobban tetszik az LG, de viszont azt mondják, hogy nagyon pixeles, ronda a kijelzője, plusz kevés a tárhely. De viszont az is tetszik nekem, hogy rengeted jópofa funkció van benne, ami az Ace 4-ben nem található meg. (pl. Infra, Qslide, quick memo, stb...)
De viszont az Ace 4 javára szolgál, hogy 8 GB tárhely, szebb kijelző, plusz talán megbízhatóbb, mint az LG.
Szerintetek melyiket válasszam? Előre is köszi! -
xmaas
őstag
válasz Ezekiel Ston #67138 üzenetére
Az adatok alapjan en inkabb a Honort valasztanam az a MTK chipset nem valami acelos ketlem hogy csodakat muvel majd a 5" panelel na de meg akkor a masik 5,5 kijelzovel meg jobban elverzik szerintem es ami a legfontosabb Edigital garanciaban jobban bizok
(#67139) Yasuo Ha csak az a ketto van megfontolva akkor a Samsung Ace 4 egyertelmuen modernebb tobbet fog tartani
-
jopika
tag
válasz Ezekiel Ston #67138 üzenetére
nekem volt Huawei honor telefonom nekem nagyon tetszett ,
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
Yasuo
aktív tag
De én azt olvastam, hogy szinte az össze Samsung egy idő után úgy belassul, hogy utána már szinte használni sem lehet... Meg van az osztálytársamnak egy Samsung Galaxy S3-ja néha szoktam nyomkodni, és hát az is néha förtelmesen lassú, meg hát kb kettőször, háromszor drágább az S3.
Meg még az a kérdésem hogy az LG márka is ilyen lenne mint a Samsung némely készüléke, hogy egy idő után gyötrelmesen lassú lesz? Jelent esetben ugyebár az F70-re gondoltam. -
hitchins
őstag
Sziasztok
Samsunk S4 i9506 LTE, vagy Sony Z1 jobb választás?
üzemidő, kamera, stabilitás? -
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Most megint leginkább elgondolkodtam.
Ugyanis kipróbáltam a Tnél a Sonxkat és azok is megtettszettek.
Elgondolkodtam a Sony Z2,Sony Ultra,Sony Z3 compacton, illetve az Lg G3 S a kisebbik.
A Sony a strapabìróbb vagy az Lg?
Melyiket válasszam?
Segìtsetek köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest