Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesgabor
aktív tag
HATALMAS BAJBAN VAGYOK (telefonvásárlás)
Rendkívül hálás lennék ha tudnátok segíteni ebben a roppant komplikált kérdéshalomban!
Már több mint 3 hete keresgélek telefont és még mindig nem tudtam dönteni.Tényleg jó volna ha tudnátok segíteni.
Szerintem minden telefont megnéztem ebben a kategóriában és nem tudtok ujjat mondani,de hátha csak nekem nem tűnt fel valami gyöngyszem.
Felsorolnám az elvárásokat,majdnem fontossági sorrendben.
Használtan max 25000Ft környékén!
Előre vezetném,hogy a lista hosszú.Értelem szerűen sok dolog kimaradhat belőle.Tisztában vagyok vele hogy ennyiért felét sem kaphatjuk meg egy telefonban (sőt még 100000Ft-os telefonban sem)
5mpx vagy a felett,videó min 720p 30fp/s legalább 8-as bitráta
proci minimum vagy egy egymagos 1,5Ghz vagy egy 2magos max 1Ghz környéki.
Memória minimum 768Mb
ips vagy amoled kijelző,az sem baj,ha sima lcd,de azért abból valami értelmesebb fajta.
Jó volna ha egy minimum gyári ics 4.0.3 (gyári) normálisan működne rajta.
Nem akarok belemenni hogy miért nem akarok mokolt romo-t felrakni,de ha nincs rá jó gyári rom az sem érvágás.
A camera softverben legalább egy nyüves arcfeismerő legyen ami működik is.Meg a videó felvételnél legalább egy tapicskolós fókuszállítási lehetőség.(Hihetetlen,hogy némelyiknél csak az elején lehet egyet fókuszálni és utána isten áldjon)
NE samsung legyen és lehetőleg ne sony.A samsungok némelyike remek telefon de nem akarok tömegnyomort.Nem akarok olyan márkát ahol minden 3. embernek valamilyen samsung virít a kezében(még akkor sem ha tudom,hogy remek telefon)
A sony is kimagasló,de a 80%-uknál annyira elb sszák a gyári szoftvert,hogy utána a legnagyobb elme sem tudja rendbeszedni (szarból várat nem lehet építeni,mert szarvár lesz)
A fényképek minősége legalább egy közepest megüthetne.Akkor sem sértődnék meg ha egy bsi szenzor lehetne benne de ne álmodozzunk.
A közepes minőségen egy viszonylag normál vonalélességet értek.Az sem baj ha egy "kicsit" zajosak a képek.Lehetőleg a kromatiku aberráció pl. a falevelet ne varázsolja lilává.
Azért írok ennyit a kameráról mert nekem fontos.
Tudom egy kompakt géppel egyik sem ér fel,de azért elvezhető nem fakó legalább közepes dinamikával rendelkező kép készüljön.Dióhéjban ennyi.
Tudom amit kérek lehetetlen,de tudom vannak itt nálam jóval tapasztaltabbak,okosabbak a témában ezért kérném a segítségeteket,mert én zátonyra futottam.Eddig ezekre a telefonokra jutottam.(szintén fontossági sorrend)
HTC Sensation vagy XE (bár a feljebb csavart procija nem tetszik,szerintem a tartóságot rontja)A fényképeken hátha lehet valamit csiszolni
LG Optimus 2X P990.A ram rohadt kevés egy kétmagoshoz,de ez van.A videófelvétel bitrátáján remélem lehet feljebb tekerni!
és a sony xperia u,s ilyenek.Bár lehet már pár nap után sírnák a sok probléma miatt és jó volna ha mondjuk az akksit alkalom adtán ki lehetne cserélni.(Milyen érdekes lenne,ha a kocsiban tönkre megy az akksi és azzal a lendülettel viszem a bontóba veszek egy mésikat)
Tudom hosszú és bonyorult vagyok,de a problémám is az.Öszinte és mély alázattal fogadok minden tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Öregszem
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Házi hangfal építés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest