Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Stauffenberg #58627 üzenetére

    a s3 is kellően régi már ahhoz, hogy bármilyen indokkal is, de ne foglalkozzanak vele, ahogy sok más gyártó sem erőlködik már a bő 2 éves típusaival...
    igaz, nekem kimaradt az s3 az s2 és az s4 között, nem véletlenül, ez van, minden gyártónál vannak olyan típusok, amiben problémát látok én is.
    a mókolt firmware verziókat nem veszem alapul, mert abból sincs tökéletes, futhat gyorsabban a gyárinál, de hiányzik belőle néhány funkció...stb, csak hozzáadni nem lehet valamihez úgy, hogy közben máshonnan nem veszel el.
    amennyiben jobb minőséget szeretnél, azt meg kell fizetni, nem az 50 - 60 e ft kategóriában várni a csodát, illetve ha most találsz is adott sávban megfelelő típust, 2.5 év múlva azt is szidni fogod, mert nincs olyan telefon, ami olcsó, minőségi és kellően jó és hosszú támogatással rendelkezik.
    nincs mit kifürdetni a gyártón/márkán, vannak előnyei és hátrányai egyaránt, aki csak a negatívumokat látja, azzal nem tudok mit kezdeni, mert vannak pozitívumok is, például még az olcsó s advance esetén is biztosítják a díjmentes szervizes futárt oda és vissza, felsőbb kategóriában pedig maga a szervizes megy házhoz, más gyártóknál ilyen nincs, adott kiadást másra fordítják, ami pont úgy lehet jó és rossz/felesleges is a felhasználó számára.
    az imádottságot erősen megkérdőjelezem, mert az eddig telefonjaimból az volt a legkevesebb, pedig a bő 17 év alatt volt néhány mobiltelefonom, és most sem az van.
    egy samsung mobiltelefon van csak a családban, pont egy s advance, tisztán felhúzott t-s firmware verzióval egész szépen megy, bő egy éve használja az asszony - bár van neki mellette céges telefon is -, le akartam neki cserélni a szülinapján, kinéztem egy fehér almát, de közölte, hogy jó még neki az s advancve, szereti használni, maradjon - biztos nem mondott volna ilyet, ha annyira bugos lenne, kínlódás lenne használni, netezni rajta...stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák