Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpaca
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom új telefon vásárlása előtt áll, és megkért hogy segítsek neki választani egyet. Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
A rászánt keret kb. 40.000 Ft, fontos hogy új, valamint hogy a jelenlegi best buy legyen ebben a kategóriában. Átlagos dolgokra lenne használva, pl. chatelés, netezés, zenehallgatás, esetleg néha fényképezés. Ha lehetséges, akkor függetlenül venné meg netről. Op. rendszerek közül az Androidot részesíti előnyben, de nem ragaszkodik hozzá.Előre is köszönöm a segítséget!
-
norbert1998
nagyúr
válasz galaxys80 #59298 üzenetére
Teljesen mindegy, ki mit mond. Csak mellőzzük ezentúl a másik írásába való belekötést, javítást, maximum, ha nagyon nagy balgaság, akkor nem.
Nem vagyok elfogult,csupán szerintem az sp után következő telefon összességében, ami jobb nála, a két ajánlott snapi 600 belű cucc.
Na én szeretném ezt most itt lezárni, nem szeretnek további vitat és kötözködést, és szerintem ti is egyetértetek velem. -
galaxys80
veterán
válasz norbert1998 #59304 üzenetére
Majd,ha objektíven és megfelelő ismeretekkel ajánlgatsz, akkor senki nem köt és javít bele.
Addig meg....[ Szerkesztve ]
-
l.daniel91
csendes tag
Hali!
Ha szolgáltatónál nem tudom megvenni a telefont akkor melyik webáruházból érdemes rendelni? Amelyik megbízható és gyártói garanciával forgalmazzák a telefont?
LG Nexus 5-ről lenne szó... -
norbert1998
nagyúr
válasz l.daniel91 #59306 üzenetére
Hát ha egyáltalán lehet venni gyártóival azt, akkor a főoldal banner listájában levők a jó helyek néked.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz l.daniel91 #59306 üzenetére
Telenornál kártyafüggetlen a nexus5
-
-
l.daniel91
csendes tag
válasz Keil Walker #59308 üzenetére
Vodafone-os vagyok, lehet náluk vásárolni készüléket anélkül, hogy ez bajukra esne? Illetve lehet náluk anélkül készüléket vásárolni, hogy bármiféle tarifacsomagot kössek mellé?
[ Szerkesztve ]
-
Keil Walker
aktív tag
válasz l.daniel91 #59310 üzenetére
Megveszed kártyásan. Lesz majd rajta pár Ft lebeszélhetőség. Beleteszed a Vodafone-os kártyát és használod. Gariztatni meg telenorba viszed. Elvileg nem lehet belőle gondod, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Keil Walker #59311 üzenetére
Nem szabad, hogy gondja légyen belőle. Szóval annak jónak kell így lennie
Persze, kínai szent(vagy inkább atkozott)háromság a kamera, gps, 3g
[ Szerkesztve ]
-
Amadako
tag
válasz norbert1998 #59272 üzenetére
köszönöm a valaszt
moto g 2(tudom szeptemberben jön),Xiaomi Redmi Note,Xiaomi Mi 3(ez meg egy fokkal dragabb) ezekről kerhetnenk velemenyt akar egymashoz hasonlitva is?
valaszt elore is koszonom
Amadoko -
Amadako
tag
válasz norbert1998 #59315 üzenetére
ez nagyon hulye kerdes lesz de lenyegeben mi3 miben jobb a kistestveretol
azt lattam hogy dupla vakus es az nem sd kartyas hanem alapbol tobb a hely de sajna 4g egyikbe sincs
de ez nem tul lenyegi kulonbsegvalaszt megint koszonom
-
-
Geller72
veterán
Üdv. Dilemma. Lányomnak szeretnék egy normális, ám nem annyira drága telót venni a következő kritériumoknak megfelelően:
-Legalább két magos, erős proci. Ha 4 magos, az még jobb.
-Két kamera, ami lehetőleg ne nullageészakármennyivel kezdődjön egyik oldalon sem
-Elég egy sim, de független legyen
-micro..izés..blablablat..stb..
Mindenki tudja, hogy mire gondolok. Kellemesen gyors legyen.Amire gondoltam, és ami a minimum alap, az a Sony Xperia SP lenne. Árban, tudásban ez lenne a megfelelő..nade..
Általában kétféle verzióban kapható a neten megtalálható webshopokban.
-Alapverzió, néhol állítólag nem is magyar nyelvű, Ázsiából jött, nagyjából 51k-tól felfele. 1 év garral
-Gyári kiszerelésben, 1+2 év garral (vagy 1+1) magyar Androiddal, egy tizessel drágábban.Néztem az LG L9 ii Optimust is, de az SP mindenhonnan nézve sokkal jobb vételnek tűnik.
Ha valakinek lenne jobb ötlete 50k magasságában, 2-4 magos procival, garral, (itthoni!!) 4.5", vagy afeletti IPS, legalább 1280x720-as kijelzővel, az szóljon pls.Karcmentes üveggel, ezt elfelejtettem. .
Köszi.
Geller -
-Faceless-
őstag
válasz Amadako #59317 üzenetére
A mi3 az én szememben egy jobb készülék, mint a Galaxy s5. Pár dologban alulmarad, de akkor is az egyik legjobb csúcskategóriás telefon. Nem beszélve arról, hogy az egyik hanem legjobb android felülettel startol, sok mást megszégyenítő üzemidővel, és külsővel.
Ez egy magyar bolt helyi garival, ez egy webárúház német garanciával áfa/vám nélkül (kosárba rakod a telefont beírod a lakhelyed, és hogy eu warehouse [kapsz mellé egy rakat ajándékot is]).
[ Szerkesztve ]
-
Amadako
tag
válasz -Faceless- #59323 üzenetére
csak azert ennyivel dragabb mert samsung??
-
jeanvaljean
tag
válasz Amadako #59314 üzenetére
A Moto G2-ről én sem tudok nyilatkozni, ellenben feleségmenek Mi3-ast vettünk. Azóta (2 hét) egyszer sem kapcsolta be a laptopját, azt használja mindenre. Iszonyat jó az a telefon. Tudtommal a Galaxy S5-tel áll nagyjából egy szinten, ami mondjuk kétszer annyiba kerül. Hihetetlen könnyű, szinte nincs súlya, szép, elegáns, vékony, hihetetlenül gyors, csodálatos képernyő, 2 gb RAM, a kamerája fantasztikus, szóval nincs hibája, tényleg. Viszont nincs SD-kártya slot.
Nekem Redmi 1s-em van, az akkuidőt leszámítva (ami mindenkinél kibír 1-2 napot, nálam nem), hibátlan készülék, baromira szerethető, kétkártyás, szuper kamerával, gyönyörű képernyővel, és csak 49.990 Ft egy év garanciával...
Ha nem csúcsjátékok pörgetésére használnád, szerintem fölösleges 90.000-es telefont venned, a Redmi 1S fele annyiba kerül, és csúcsszuper készülék, ráadásul ezen is elfutnak a komolyabb játékok.
A Redmi Note szintén szuper gép, már, ha megbírkózol az 5,5 inches képernyővel. Szuper kamera, proci, kijelző, akkuidő, bátran merem ajánlani, de nekem az óriási nagy. És csak 68 ezer körül van.
Szerintem a xiaomival nem lősz mellé.
-
Geller72
veterán
válasz jeanvaljean #59330 üzenetére
Link?.
-
Geller72
veterán
Ok. Mindegy..megoldom. Köszi. .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
T-mobil kártyásan (vagy nélkül a mostani lista szerint van még 26e HUF-ér:
HTC Desire 310,
Acer Liquid Z4,
LG E460 Optimus L5 II,
HTC Desire 200,kérleg indokoljátok is és akinek van a fentiek közül az kérem írja le a tapasztalatait.
(most egy alcatel 918d-m van ami már 2 éves és ahhoz képest keresek egy kicsit jobbat és nem óriási tepsit, mert már megszoktam az egykezes használatot) -
legenda
válasz jeanvaljean #59329 üzenetére
meg kiépített szervizes támogatást...stb, a samsung esetén például a házhoz díjmentesen kivonuló szervizest, illetve olcsóbb kategóriában a futárt és a jellemzően egy munkanapon belüli javítást.
nem bolti garancia, ahol mindennel elhajtanak, hogy a tulaj frissítette a szoftvert, de azt nem szabad, meg nem külföldi gyártói jótállás, aminél jobb esetben csak 3 - 4 hét az átfutás...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kurtzyx
tag
Estét.
Előző telefonom erőteljesen haldoklik [egész pontosan talán az aksi] minden esetre pont elég volt belőle ez a 2 év így ideje cserélni. A projektre szánt összeg felső határa valahol ~140k körül leledzik, ebből futnia kellene 1 telefonra és 1 fej/fülhallgatóra. Leginkább videó/zene lejátszáson lenne a hangsúly így a kép/hangminőség mellé hoznia kellene egy ~5'es kijelző méretet ennél lényegesen nagyobb nem kell mert kezelhetetlen kisebbet pedig ha sünt szülök se látom. Az "alapokat" mint normálisan optimalizált rendszer, jó összeszerelési / anyag minőség nem sorolnám föl. Ezeken felül "extra" követelmény, hogy ne Samsung legyen ill. még csak emlékeztetni se emlékeztessen rá.. [teljesen m1 milyen samsung kerül hozzám a botmixertől a tvig MINDEN megdöglik a kezeim között.. nem vagyunk kompatibilisek.]
Leginkább keleti darabokban lennék érdekelt. Lenovo, xiaomi, THL stb stb mindegyiknek vannak egész érdekes jószágai.
Kakukk tojás talán az Asus padfone2 [infinity2? elvben EU-US más-más néven fut.] Ez a darab megoldana egyéb problémákat is ezért is említettem meg külön. Kérdés, hogy hozza-e telefonként a többi hasonló árfekvésű darab szintjét.
Ami a fülest/fejest illeti ha esetleg valakinek van jó tippje akkor hallgatom.
Előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
Genova1983
tag
Nem volt még androidos telefonom.Érdemes lenne ezzel kezdenem?HTC desire 310.
Előfizetés hosszabbítással 22900Ft lenne.Ezt elég jó árnak tartom.[ Szerkesztve ]
-
jeanvaljean
tag
Nyilván mindkettőben van igazság, de legalább tíz ismerősöm van, akiknek nem ment házhoz futár, és heteket, HÓNAPOKAT vártak a garanciális szervizre, szóval ez így önmagában egyáltalán nem állja meg a helyét.
Egyébként meg egy csúcskategóriás géptől elvárja az ember, hogy ne kelljen szervizelni mondjuk két évig. Ez vonatkozik minden márkára...
-
pengwin
addikt
válasz Geller72 #59334 üzenetére
A lányod igényeire:
Motorola Moto G 4G 62k (expansys-os garanciát elfogadják Magyarországon is, és ebbe lehet microSD-t tenni)
és Huawei Ascend G630 55k körül. (5"-os 720p kijelző, négymagos proci, tudtommal 2 év Huawei garancia)
Esetleg Galaxy Ace 3 LTE: függetlenül 55k alatt, szolgáltatónál jóval olcsóbban (ez csak kétmagos, és az előlapi kamera csak 0,3mpx... viszont kompaktabb)[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
m1lan
őstag
válasz Genova1983 #59338 üzenetére
Ha nincsenek nagy elvárásaid, megéri. Bár én inkább a helyedben gyűjtögetnék, és vennék valami komolyabbat, mert ha telefonáláson, SMS-ezésen, és zenehallgatáson kívül másra is akarod használni, ez a HTC nem a legjobb választás.
@fjani1981: ezek közül Desire 310
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
jeanvaljean
tag
válasz kurtzyx #59337 üzenetére
Xiaomi Mi3, és hozzá a díjnyertes fölhallgató, ha jól láttam, 140 ezret szánnál rá? Ez a kettő 100-ból megvan, és csúcs. A Mi3 akksija bírja jó két napig, a képe és a hangja pedig fantasztikus.
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Van egy kisebb dilemmám ez ügyben kérném a segítségeteket
Lassan eljön az ideje hogy lecseréljem Galaxy mini 5570i telefonomat.
A helyi Telenornál van még egyetlen darab Galaxy Fame amit el tudnék hozni 11000 Ft-ért (utolsó darab, előfizetés hosszabbítás)Mit gondoltok megéri ez nekem?
A készenléti idejéről tudom hogy katasztrofális, de számomra nem tűnik rossz megoldásnak. Esetleg nagyobb akkut bele lehet tenni? Mindenképp Samsungot szeretnék, elsősorban újat, és 12.000,- Ft a lélektani felső határ.Köszönöm!
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
shagrath19
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása előtt állok, és sikerült leszűkítenem 2 modellre a választást. A két delikvens az LG Nexus 5 a másik pedig a Huawei Ascend P7 készülék.
Tudom, hogy mit tud a két készülék, ismerem a Nexus 5 "szűz" android kezelőfelületét és gyorsaságát és a P7 design-ját és a szerintem szintén nem rossz kezelőfelületét.
A dilemma abból adódik, hogy sok helyen olvasom (külföldi és magyar oldalakon egyaránt), hogy a nexus 5-nek gyenge az akksija, a P7 pedig lassú/akadozik. Ezeknek az ellenkezőjével is találkozom, hogy egyáltalán nem igaz hogy gyenge a nexus 5 akksija vagy hogy a P7 akadozna (sőt, egyes oldalak szerint meglepően gyors).
Mivel a két készülék között jelenleg 3000-4000 FT a különbség nem tudom melyiket válasszam (függetlenül veszek mindenképp), mert úgy érzem, hogy a Nexus 5-öt külföldön főleg az ár/érték aránya miatt pontozzák nagyon magasra, de jelen esetben gyakorlatilag ugyanolyan árról beszélünk. Nektek mi a véleményetek, esetleg tapasztalataitok a 2 készülékkel kapcsolatban? Melyiket választanátok és végül tényleg gyenge a nexus akksija és tényleg akadozik a P7?
Bocsánat a hosszú levélért és előre is köszönöm a válaszokat
-
legenda
válasz jeanvaljean #59339 üzenetére
azok az ismerőseid hibázhattak valamit, nem regisztráltak, vagy nem igényeltek futárt, vagy nem járt a legolcsóbb típusokhoz még futár sem, és leadták valami viszontos szervizben, ahonnan küldték a központi szervizbe...stb, bár a hónapok akkor sem stimmelnek, én úgy maximum 2 hetet vártam, ha intéztem valakinek valamit.
amelyik típusokhoz adott a szervizes vagy a futár, ott ha megfelelően lefutva a kör, akkor minden megy gördülékenyen.
olyan termék meg nincs, ami nem hibásodik meg, még a legjobbak és/vagy legdrágábbak között sem, legyen szó bármelyik gyártóról.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Geller72 #59319 üzenetére
Üdv!
Ha a processzorból indulunk ki,amit elsőnek írtál, az sp az oösszes negymagosnal erősebb egészen a nexus 4 és optimus g telefonokig bezáróan.
Az igények nagy részét kielégíti, csak az előlapi kamera nem 3747megapixeles.
Kapni fog kitkatet is, szeptember elején, közvetlen az m2 után. Viszont közösségi építésű romokkal nagyon jól el van látva.
A l9 ii is jó telefon, csak gyengébb a belseje.
Talán még az alcatel idol (2) s lehetne az övé, ázok is jó telefonok.Én ezek közül az "énekes" nevűt vennem, utána az alcatel majd a lg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest