Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz Faterkam #59789 üzenetére
Desire 200?! Fussatok előle!!! (gyors sétálás is elég lesz, az a telefon olyan lassú)
20k környékén, használtan lehet kapni Galaxy S-t, Ace 2-t. Kis szerencsével még egy Galaxy S2-t is ki lehet fogni, bár ahogy nézem azok inkább 25k felé vannak.Én azt javaslom nézz körül a Motorolák között, nagyon jó áron vannak, és csak egyszer rá kell tenned a CM-et, onnantól szép gyorsan működnek. Defy+, Droid 2, Droid 3, RAZR, Atrix 4G: ezek mind sokkal jobb alternatívák, mint a Desire 200.
(#59790) cs.zs.
Ha 20k-s keretet mondanak, akkor ne egy 30-35k-ba kerülő kínai telefont ajánlj már... szerintem ilyen esetben a maximum 5k-val drágább alternatívákat korrekt felvonultatni.Üdv, pengwin
-
berzebub
aktív tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek mert őrlődök.Sajnos a régi Milestonom kezdi beadni a kulcsot emiatt váltanom kell.A kinézett telefonok árban növekedve : Motorola XT912 használtan,felújítva aliról(~30k) vagy egy új Moto E amazonrol(~34) vagy egy használt Moto G azmazonról szintén(~40k). A xt912 ben vonz a kevlár,meg az amoled és persze az ára,de a custom romokkal szokott gond lenni és szeretném kipróbálni a KitKatet. A Moto E mellett igazából csak az "új szag" áll és a szoftver szupport.A G ben a kivetni való a bővíthetetlenség. Általános felhasználásra lesz,fő telcsinek,kis net,játék,olvasgatás,zenebona. Szerintetek?
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
pengwin
addikt
válasz berzebub #59802 üzenetére
A Moto G legalább 16GB-os? Ha elférsz a kb. 12GB szabad helyen komoly lemondások nélkül, akkor +1 arra.
Ha tudod, hogy nem férsz el annyin, akkor Droid 4 xt894, RAZR vagy RAZR MAXX, nézz szét ebay-en, (.com, .co.uk, .de), ott szerintem olcsóbban is találsz. Factory refurbished Droid 4-em ÁFA+szállítással nem volt 29k, USA-ból.
OMAP4430-as Motorolák Custom ROM-jai általában jók, van rendes support a Texas Instruments részéről még KitKathez is... pedig már két éve leálltak az SoC gyártással. Egyedül a motorolás HDMI driverekkel vannak problémák.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
veterán
válasz pengwin #59801 üzenetére
Amit ajánlottam az arról is szól, hogy inkább egy 28000 Ft-os új , házhozszállítva(73+15euro), mint egy 20 e Ft-os használt. Ez csak egy vélemény, hallgassa meg ezt is, mert ha a 20 e Ft-os használtba pár hét/hónap után kell egy akku, ugyanott lesz.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
pengwin
addikt
válasz cs.zs. #59806 üzenetére
Jogos, de remélem tudod, hogy az oldal amit linkeltél, nem minden cikket Németországból szállít. Azért a "versand aus DE" lista jóval kevésbé vonzó készülékekkel-árakkal operál.
Ha meg nincsen egy cikknél ott, hogy "versand aus DE", akkor fizetheted rá a tréfát.Szóval úgy már (73+15)*1,3 = 115 ojró. Ami sacc/kb 66%-kal több, mint a megadott keret.
És ez bármikor rossz irányba változhat, ha valamelyik vezérünk megszólal.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
juhiati
aktív tag
Bocsi sietve írtam le mert mentem el itthonról, végül út közben csak addig gondolkoztam hogy a xiaomishop.hu-ről rendeltem egy ilyen cucckombót, de én úgy tudom hogy a redmi a snapdragonos itt meg csak a hongmi, illetve az van annak írva. Most akkor mivan ?
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
berzebub
aktív tag
-
lacex
tag
Telefon vásárláson gondolkodom eddig 2 kiszemeltem van az egyik a HTC Desire 610 a másik az LG G2 Mini Valamiféle véleményt vagy tanácsot kérnék, esetleg ha van hasonló árkategóriában jobb azt meghallgatom android only 4,5 - 4,7 -ös kijelző ami feltétel előre is köszönöm
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
Faterkam
addikt
válasz cs.zs. #59790 üzenetére
Köszi, de nálunk a 20eFt már a maximum plafon :/
(#59800) emre: Nekünk kártyás kellene, Telenoros, vagy független! Nem egyszerű :/
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
buci30
addikt
Segítsetek nekem légyszi!
2 Sim kártyás telefont szeretnék venni!
Annyi még a kérés ,hogy legyen elökamerája.
Milyennek vannak amiket érdemes nézegetni?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pengwin
addikt
válasz berzebub #59810 üzenetére
Az ESN a CDMA-s telefonok IMEI száma: a clean ESN csak annyit jelent, hogy nincs letiltva, nem lopott / elhagyott a telefon.
A Verizon CDMA, nem pedig GSM hálózatokat használ, de a Verizon függő készülékek az USA-n kívüli GSM szolgáltatók kártyáival is működnek.
Refurbished cuccokról annyit, hogy szerintem factory refurbished készülékkel minimális a rizikó: nagy valószínűséggel jobb állapotban fogod megkapni, mint egy sima használtat. Az enyém hibátlan hardverrel, karcmentes kijelzővel érkezett, csak a csatlakozóknál van pár karc a műanyagon.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
Ha játszik külföldi rendelés, akkor Moto G 4G.
Ha kell a sztereó előlapi hangszóró, akkor Desire 610. Bár szerintem a herélt Sense benne eléggé parasztvakítás.
Ha egy nagy cserélhető akksis telefon kell, akkor G2 mini.
Még megnézheted az Ascend G6-ot is, nagyon szép telefon, bár semmi több.
Én valószínűleg Moto G-t vennék. Második hely a G2 minié.(#59817) berzebub
Az egészen biztosan... én is ilyet használok.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
mike1334
veterán
válasz Bukk900 #59821 üzenetére
Ez már bőven elég sztem otthoni felhasználásra..csak elég nagy az az 5 col...pedig nagy plusz a win miatt, most egy 620at használok, ami minden tekintetben jó, csak a kamera nem az igazi..de más szempontból tökéletes. A korábban ajánlott Jiayu G2F viszont nagyon adja, örülnék, ha azt is átvenné vagy a prestigio vagy a wayteq..vagy bármelyik más Esetleg GSM bolt forgalmazná..az is több lenne mint a kínai gari
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
veterán
A Jiayu G2F esetében a 3G hálózathoz írva mindenhol azt látom hogy TD-SCDMA 1900/2100MHz, miközben a magyar szem WCDMA-hoz van szokva.
Egy másik, amivel szemezek, az WCDMA 850/2100MHz, a harmadik telefon esetében pedig WCDMA 900/1900/2100MHz
Nekünk (magyaroknak) melyik a jó ? (ha netezek, azt leginkább Telenor hálón teszem)
[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
fodin
tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék, alsóközép-kategóriás telefonvásárlással kapcsolatban:
Árkategória: 20-30.000,- Ft
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg? Lehet a T-mobiltól (max. 5.000,- Ft/hó előfizetéssel), vagy függetlenül (MM, ED, vagy egy-két megbízhatóbb gsmbolt)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 2-3 év
- Mire használnád? Hölgy első okostelefonja, alapvetően telefonálás, némi böngészés, email, fb
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Inkább androidNem igazán nézegettem eddig ebben a kategóriában, így első blikkre amiket találtam: LG L7 II, Huawei Y330, Idol mini, Sony E1. Talán az LG lenne a legjobb választás? Köszönöm előre is a segítő szándékot.
-
buci30
addikt
válasz cs.zs. #59818 üzenetére
Kb 50-60ezer édesanyámnak lenne, így alapokra lenne használva plusz nett meg esetleg facebbok… csak ez az előlapi kamera fontos neki (ne kérdezd minek passz) meg az ,hogy dual sim az okés ,hogy minek…
Azért ne akadozzon meg fagyon sokatKöszi előre is!
ui: Ha van elsősorban Tré mobilos, de ha nincs akkor persze független is okés.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
mike1334
veterán
válasz Bukk900 #59823 üzenetére
Azért én ott még nem járok, hogy eladjam csak ezért...egész jól muzsikál. Esetleg, ha találnék még olcsó garanciás 720ast..vagy ha annak az utódja nem lesz túl drága...
De most akarok csomagot is váltani az előfizetéssel, és biztosan nem akarom telefonnal elhozni, mert úgy 2e ft-tal drágább...(mondjuk az vicc, hogy semmit sem számít, hogy több mint 10 éve előfizető vagyok...)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
veterán
válasz buci30 #59827 üzenetére
50-60 ezres, kezdésnek nem rossz
ebben az árkategóriában már biztosan megtalálod a megfelelőt, nehéz mellélőni, leginkább az a kérdés hogy Neki melyik fog tetszeni. Lépj fel edigitalra, vagy hasonlókra, és kérdezgesd, hogy a szögletesebb, vagy a gömbölyűbb, vagy a piros-érintőgombos, Anya ?Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
[Erre] tudnátok segiteni?
Tudom nem teljesen ide való, de részben igen, meg szeretnék több véleményt is hallani.Maine coon
-
veterán
válasz mike1334 #59829 üzenetére
"...(mondjuk az vicc, hogy semmit sem számít, hogy több mint 10 éve előfizető vagyok...)..."
Tavasszal ezért léptem ki a kötelékből, már nem írtam alá újabb 2 évet. 40e Ft-os telefont 2 azaz kettő ezer Ft-tal kaptam volna meg olcsóbban, mint a kiírt ár. Röhej.
-
veterán
válasz atosan #59831 üzenetére
Hogy ki fogja beszámítani a 3 hónapos telódat, azt innen senki sem fogja tudni megmondani.
Hátha olvassa valaki a betűidet, akinek ilyenje (amit keresel) van eladó
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #73596160 #59835 üzenetére
2 e Ft-os kedvezménnyel
A párom telefonszáma (ha ez mond Neked valamit) anno 06-60-nal kezdődött, aztán pontosan nem tudom, talán 2000 körül-után változott 0630-3-...-...-ra, és arra sem kaptunk nagyobb kedvezményt. Már (fél éve) az a szám is Dominos...
[ Szerkesztve ]
-
Troll56
tag
Sziasztok!
Samsung galaxy s3 lte vagy s4 mini?
Árban ugyan annyi lenne.
Fejtsétek ki bővebben válaszotokat légyszíves. Válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
veterán
válasz Troll56 #59838 üzenetére
Nézd meg egymás mellett, és válassz
Nem hiszem hogy az átlagembernek, átlagos felhasználásra bármelyik is kis-tudású lenne, inkább olyan dolgok fognak dönteni hogy
- ha netezel, filmet nézel (vonatozol, metrózol) akkor a nagyobb kijelző legyen
- ha a zsebben hordás is egy fontos tényező, akkor a kisebb darabot válaszdCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz norbert1998 #59843 üzenetére
Az LG-re már a csoki utáni is kijött !!
-
zarakisan08
tag
Sziasztok!
T-mobile-nál szeretnék mobilt venni. Hosszú távra terveznék vele (2-3 év).
Az LG G2 16 gb és Huawei P7 közül melyik éri meg jobban szerintetek?
A P7 mellett az ára szól, és hogy bővíthető a tárhelye. Viszont a G2 ahogy tudom jóval erősebb, és szélesebb körben elterjedt hardvereket használ.Köszönöm!
-
veterán
válasz zarakisan08 #59845 üzenetére
Ki-mire használja a telefont, de nekem a 16giga kevés lenne (pláne ha az ott BRUTTÓ 16, és a nettó meg csak 11-12, ezt nem tudom), a gyerekeim telefonjaiban is 32-es kártyák vannak már, és félig (vagy tele) rakják appokkal, játékokkal, szóval
a 2 közül én a G2-t választanám, de a 32 gigásat - ha lenne rá pénzem
Nekem jobban bejön, de ez szubjektívCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
izomhod
őstag
sziasztok!
szerintetek galaxy ace 1-be elég a class 4es kártya, vagy gyorsabbat érdemes beletenni?
köszi és bocs az offért[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zarakisan08 #59848 üzenetére
Akkor Lumia1020
Na jó, viccet félretéve : rajtad kívül senki sem tudja hogy elég-e az a tárhely vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest