Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz minek?:S #54492 üzenetére
Én amondó vagyok a ram mérete nem minden, soc is sokat számít nagyon.
de én 2gb ram alatti telefont droidból már elavultnak tartok, 2évig volt xperia s-em abba 1gb volt de csak 200-300mb volt a szabad és már 2 app után érezhetően belassult az is, most z-m van ezzel megvagyok elégedve ha nagyon nyuzom az induláskor szabad 1,3gb-ből marad 400mb, lehet hardcore user vagyok de ez most így vaj sima.
512mb-vel nem tudom szerintem droid eléggé nyögve nyelős. -
katt777
félisten
Lumiák microUSB hub kezelésére valaki tud infót?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
MODERÁTOR
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Ti bevállalnátok, egy nexus 5-öt vagy G2-öt a partnerotól/b-teltől?
A nexus 5 98k, a G2 104k a partneronál. A G2 102k a b-telnél. Mindkettő forgalmazói garival.
Ti megvennétek? Mennyi a kockázat? Az ottani telefonok kintről behozott átalakított mobilok?
Valahol láttattok ~100k-ért gyári garanciával?
Köszönöm!.
-
Szajo
őstag
válasz csibabu #54503 üzenetére
LG G2 Mini
Én most vettem, és egész jó kis telefon!
Tapasztalataim elsőre:
Telefon nem röffen be egyszer sem qSlide (applikációk kis ablakan több futtatása) alatt sem, az akkumulátora az nagyon sokat bír, nekem S2-m volt ahhoz képest egy megváltás eddig mindig reggel levettem, este felraktam tölteni, most reggel leveszem: Aktív 4G egész nap, Wifi,Netezés,Videózás (bár ez csak pár youtube videó) folyamatos facebook,viber sync és chatelés és olykor wifi, és estére 53% környéke
A telefont távirányítóként TV,DVD hez használni tökéletesen lehet, működik!!!
A képe szép, napfényben 80%-on elég jól látható.
Eddig egy hét alatt nem találtam komolyabb hibát ami idegesítő lenne így azt nem tudok írni, én mindenképp ajánlani tudom!
Egyet mondok: HA AZ ÜZEMIDŐ SZÁMÍT, AKKOR MINDENKÉPP G2 Mini az Alcatel-el szemben! F6 van ismerősnek és nagyon jó telefon az is, de hiába abban is akkora akksi van mint a g2 miniben (talán picit nagyobb) nem bírja addig egyszerűen!
Remélem segítettem, és ne érts félre, mind a 3 telefon egy nagyon remek telefon![ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
A stock Android azért elég fapados. Ciki lenne, ha már az is laggolna. A Galaxy S5-ben van 5x annyi funkció meg beállítási lehetőség, mint a Nexusban. Inkább laggoljon, minthogy visszamaradott legyen. De ez csak az én véleményem. Neked jó a Nexus, nekem nem kéne
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
kacsa04
csendes tag
válasz minek?:S #54492 üzenetére
Már teljesen tanácstalan vagyok.. Csak szeretném, ha tudna "mindent" a telefon amit megveszek.. És ahogyan én elnéztem jónéhány játék kevésnek tartja az 1 gigából fennmaradó memóriát.
Most közbekukucskáltam, és 2 gigásban 3 telefonon akadt emg a szemem, mind 85K alatt van.
Ja, köszönöm a tippet, más is ajánlotta már a partnerot, csak nem ugrott be..
A 3 teló: Sony ZR, Huawei ascend P6 és a Nexus 4
Ezek közűl melyik a legjobb választás vajon? Már olvasgatom a teszteket, mind tetszik! -
minek?:S
őstag
válasz ADAM1337 #54504 üzenetére
Nekem U van, már másfél éve, általában 100 megám van, és azon elfut, világi hiba volt feltenni az ICS-t, de az is csak hívásoknál rosszalkodik. Nem mondom, hogy jaj de hű de gyors, de nem játszom nagyon semmivel, semmi nem köt le, azok, amik meg igen, nem esznek sokat, háttér programok is kevesen vannak, persze a facebookot kötelező tiltani, mert eszik vagy 50-et. Én sem azért veszek Z10-et, mert 2giga RAM, hanem mert meguntam a droidot, semmi használható nincs, BB meg -szerintem- kellemes rendszert csinált.
csibabu G2 mini mehet nyugodtan, jó kis teló.
kacsa04 nexus 4 !!
Üdv.:M.
-
csatakacsa
tag
Sziasztok ! Egy rövid kérdésm lenne..
Xperia M2 vagy G2 mini ? fokent netezesre lenne, illetve fontos h "smooth" legyen. Galaxy S3 at neztem meg, de a leendo tulaj tart a beégéstől, meg h nem lesz kitkat.
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
kacsa04
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nekem a vízállóság miatt a ZR tetszik jobban..meg külsőre, és aku időre is. Igazából nem látom, hogy a Nexus miben lenne jobb nála, de lehet csak az én figyelmem kerülte el. Partneroban midndenesetre csak 3 ezer forint a különbség a 2 között és ez a Sony javára.. Ja és nem vagyok program fejlesztő, ilyen szempont nem számít nálam -
-
Szajo
őstag
Cat B15 ről mit tudni? Nagyon bírja a gyűrődést? Sógorom vett egyet de nem merjük kipróbálni meg ha nem muszáj nem is fogjuk, csak egy pohár vízbe tettük bele azt bírta lazán
Milyen "strapabíró" telefonok vannak még amik hasonló jók csak jobb felszereltségűek, nagyobb a hardverjük pl. ? -
Smile8822
senior tag
Üdv.
Öcsémet szeretném meglepni valami jó kis telefonnal és kiváncsi lennék mit ajánlanátok.
Max 40/50k lenne rá.
Érdekelne hogy használtan illetve ujan mit ajánlanátok.
Leginkabb Samsung telefon érdekelne más nem igen.
Amire használná:
Telefonálás, internet, játék, zenehallgatás, néha fényképező...stb
Érdekelne mi lenne a legjobb választás, én galaxy s3 ra gondoltam az azért elég jó telefon.
Köszi előre is.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
őstag
válasz Smile8822 #54522 üzenetére
Annyiért Ace3 vagy S3, de S3 az jobb.
hunkryo
Apámnak B25 van, és az nagyon bírja a strapát. Szerintem a B15 sem rosszabb. Sonynak vannak víz és porálló(bb) készülékei:Z1C, Z2, Z1, ZR, Z, ZL, Z Ultra. Vagy SGS4 Active, Xcover 2. Előbbik IP57/IP58-asak, utóbbik IP67, ha jól tudom.
ADAM1337
Köszi. akkor viszont elég ha csak jelzel, hogy írtál
[ Szerkesztve ]
-
DeeDee84
újonc
Sziasztok
Vodás telefont keresek Go tarifával (nekem bőven elég)
Egyszerű menüt
Felhasználás:
alapvetően telefonálásra, email olvasásra,
pici böngészés, Gps, néha fotózás
rádiót szeretnék
Olcsó legyen (max. 15ezer Ft), nem akarom sajnálni, mert 3 gyerekem van, és a legnagyobb is csak 5 éves
https://shop.vodafone.hu/lakossagi/keszulek_kereso/elofizeteses#hprice_up/1Köszi a segítséget
-
doki13
aktív tag
Telekomtól Z2-ök meg függetlenek....
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
kacsa04
csendes tag
válasz minek?:S #54530 üzenetére
Hol a leg készségesebbek a garancia ügyében?
ujgsm, ujmobilok, xxlgsm vagy a partnero-ban? Sajna már megszívtam gsm-es garival, nekem ez nagyon sokat számít! Csak ott veszek, ahol ha esetleg be is ázik nem küldenek el a fenébe..
Tényleg..erről valakinek tapasztalata? Ha beázik a Sony kütyü akkor mivan? Ráfogják a vevőre, hogy valamit elcseszett? -
Balchi
újonc
Nagyon jó kérdés.
Én még mindig az Apple termékekben bízom leginkább.http://clixtk.com/6O1i
-
Caprice
csendes tag
Szerintetek melyiket lenne érdemes választani ezek a kínai csodák közül?
Szempontok:
- ár-érték arány
- kivitelezés
- szép kijelző, jó felbontás, élénk színekkel
- 2 kamera, amik normális képeket csinálnak
- tudja kezelni a telenoros kártyát1. Elephone P10C - ez külsőre nagyon tetszik,és árban is nagyon jó (mármár gyanúsan). Viszont eléggé iNEW V3 koppintásnak tűnik, az nem kezeli rendesen a telenoros kártyát, és nem tudom h vajon ennél is fennáll-e ez a probléma.
2. ZOPO ZP780
3. Iocean X7
4. ThL W200S
5. Nibiru Mars H1 -
katt777
félisten
válasz Viktor0610 #54506 üzenetére
Hát, ez gáz, de a választ kösz. Androidos cuccok alapból frankón kezelik.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
nico9519
tag
Hello! Ez a bolt mennyire megbízható, van valakinek velük tapasztalata?
http://nextelshop.hu/ -
őstag
válasz Caprice #54537 üzenetére
Szia!
Szerintem ZOPO, miért: mert jól ismert gyártó és jó telókat gyárt. Miért ne hallgass rám? mert nem értek a kínai csodákhoz próbálj meg itt érdeklődni, itt szerintem előbb fogsz kapni hasznos választ
nico9519
Visszajelzések alapján jó bolt.
kacsa04
Ez egy jó kérdés, én eddig egyedül premiumgsm szervizébe vittem be telót, ott kellemeset csalódtam - gyorsak voltak(2 nap), elmagyarázott mindent, hogy mit miért hogy. De amiket írtál elég "neves" gsm boltok, csak nem küldenek el melegebb éghajlatra. A Sony beázás(amennyiben van rajta IP szabvány) más kérdés, amennyiben a felhasználó rendeltetés szerűen használja a készüléket, nem ázhat be.
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
válasz Caprice #54537 üzenetére
Az 1. és 5-öt hanyagold szerintem. A többi három közül válassz, annak közössége is van, az Etotelkot pedig felejtsd el, inkább a Minidealről vedd.
Ár-érték arányban egyébként az Iocean verhetetlen, piszok olcsó ahhoz képest, hogy mindent tud, ami kell neked (van noti led, szép képek, szép kijelző, szép design, ujjlenyomat mentes hátlap, kényelmes fogás, minőség érzet kiváló). Én is épp egy X7 HD vételén töröm a fejem, egy 3000-es akksival kiegészítve, így elég sokat keresgéltem, olvasgattam róla, és kifaggattam pár tulajt is róla, ami elég nehéz volt,nem sok embert találtam, de azok mind segítőkészek voltak.
-
novieris
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket érdemes a 3 közül:
Prestigio Pap5044
Gigabyte GSmart Alto A2
Samsung S7582 Galaxy S Duos?Előre is köszi!
-
pit stop
addikt
Ahogy látom egyre többen olcsó, megbízható, minőségi terméket adó boltot keresik (sok év megbízható garanciával). Valamit valamiért fel kell áldozni, mert mind egyszerre nem fog menni...
Aki meg ilyet lát és el is hiszi az meg is érdemli - belőlük élnek gsm-ek.
Régebben sokat ajánlottam itt, de utolsó pár száz hsz-t olvasva most ez kívánkozott kiOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
A214
aktív tag
Nokia 635 mikortól lesz elérhető?
itt már van valami:
[link]-más szolgáltatónál is elérhető lesz?
-árat tud valaki? -
Khaosz55
addikt
Hali,
ma megnéztem élőben az MM-ben egy LG g2-t. Nagyon szép telefon, de szerintem nekem túl nagy lenne. Samsung ace 1-hez képest lényegesen nagyobb. Félek hogyha farmer zsebre teszem és beülök a kocsiba baja lesz. Gondolom a G2-t már zsebben is lehet érezni. Én mindig zsebben hordom a telefont.
Szemezgettem a G2 minivel mert annak barátságosabbnak találtam a méretét. Szerintem a 4,7-es kijelző elégséges nekem.
Mire fogom használni:
- elsősorban telefonálás
- céges mail lehívás
- 1-2 web oldal olvasása- Ne legyen tetű lassú mint az Ace 1 (800Mhz).
- Ne merüljön le fél nap alatt. Készenléti idő hosszú legyen. -
csernya
újonc
Sziasztok!
Sok ideje tanakodok milyen telefont vegyek.
Árban 40-50 ezer forint lenne megfelelő. Ne legyen egy batár téglafon, multimédiás felhasználásra főleg zenére és vidóra kellene és nem ártana az sem ha dual sim-es lenne. Ami még fontos! Beépített vaku, jó aksi, és androidos legyen!
Ha valakinek van ötlete bátran írja meg! Előre is köszönöm segítségeteket!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest