Hirdetés
- PlayStation 5
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiseOfEvil
tag
válasz Apollo17hu #55047 üzenetére
Melyik bolt volt az?
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
kokr
tag
Ha fontos a jó kamera,gyors gps- és net,nagy kijelzö(min 4.5"),akkor mi a legjobb 60e-ig?
Galaxy grand most ennyi az emag-nál.Annak dicsérték a kameráját nagyon.Van attól jobb ebben az árban? -
Tordaj
újonc
Sziasztok ,
telefonvárlás előtt állok és az lenne a kérdésem , hogy szerintetek melyik a jobb LG optimus f6 vagy a htc desire 500 (céges listáról választhatok , más sajna ebbe az árkategóriába nincs a választhatók között ) ,és miben jobb az egyik a másiknál ?
köszi
-
vaci22
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek melyiket vegyem meg !!!
Nokia XL
Nokia Lumia 630
WayteQ Talk 5H
Prestigio MultiPhone 5044 Duo
Prestigio MultiPhone 5300 DuoAmi nekem fontos lenne : tudjak vele normálisan telefonálni ,Wifi,Jól működó gps akar gyari programmal akar rátölthető verzióval (Sygic) vagy hasonló .Nem kell hogy csucsminőségű legyen a kamera.
Kérlek titeket segítsetek !!
Hol érdemes megveni,miert jó az a telefon amit javasolsz stb
Köszönöm előre is!! -
batai15
félisten
A prestigiot semmi képpen sem ajánlom. Szoftveresen sem a legjobban,illetve egy sima mezei kinai telefon,a maga gps ,stb gondjaival. A wayteq jobb akkuban,de van aki panaszkodik a gpsre.
A múmia melett szól: Nokia navi(here map), stabil rendszer,normális támogatással.
Kamera kategóriában talán a legjobb. Sajna vaku nincs. Stabil,egyszerűen kezelhető a wp. De ha nem tetszik a wp,akkor a felsorolt telefonon helyett van jobb is android vonalon. -
-
batai15
félisten
válasz vaci22 #55070 üzenetére
Független vagy szolg: / voda,telenor telekom/ ?
garancia? gyári, avagy bolti? / gyári drágább, de biztosabb/ ?
Így én mindenképpen a 630-at ajánlom. Javaslom hogy a topikjában és kérdezősködj pro kontra érvek melett,nehogy meg lepetések érjenek.
De én akkor is a 630-at ajánlom. -
batai15
félisten
válasz ricsidealer #55073 üzenetére
A thl nem sima kínai telefon. Az már egy jó márka ott.
-
Armagedown
őstag
Max 50ért szeretnék Androidos okostelefont venni, zsebben szeretném hordani, tok nélkül, ezért le legyen 4 inchnél nagyobb.
Hazai forgalmazású, kártyafüggetlen mobil érdekel, csak új, a nagy gyártóktól, mivel számomra a kamera fontos, abban pedig nem remekelnek a B brandek.
Netezésre és fotózásra akarom használni, játékra nem.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
norbert1998
nagyúr
válasz Armagedown #55076 üzenetére
droidban annyiért nem kapsz jó kamerát. esetleg megpróbálhatnád, ha nem lenne nagy baj a függőség, most 49 a telekomnál az optimus f6
-
TCSZ
senior tag
válasz Armagedown #55076 üzenetére
Szia! Védő tokot mindenképpen vegyél hozzá. Rengeteg embernél látok sérült kijelzős készüléket mérettől függetlenül. Már csak garancia miatt is. Én is most fogok venni új telot és egy Nokia 625-t néztem ki. Igaz előfizetéssel. De tokot és kijelzővédő fóliát mindenképpen veszek hozzá.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok! A hozzá szólásaimat hol tudom megnézni? Köszönöm!
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
válasz norbert1998 #55080 üzenetére
Köszönöm!
-
TCSZ
senior tag
válasz norbert1998 #55080 üzenetére
Valahogy nem megy mégse. Egyszerűbb módja nincs megnéznem a saját hozzászolásaimat?
-
R_Betis
csendes tag
Sziasztok.
Telefont szeretnénk venni, kb. 70.000 Ft lenne rá.
Szeretnénk a telefonnal azért játszani is, filmezni, sokat internetezni.
Ami fontos hogy 5 col felett legyen, vagy minimum 5 col. Android és WP is érdekel. GSM boltban venném, milyen telefont tudnátok ajánlani?
Azt hozzátenném, hogy Samsungot nem szeretnénk venni. -
TCSZ
senior tag
-
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok!
Úgy áll a dolog, hogy vettem egy Voda Smart 4 Minit, bevonzott az ár.
Nekem meg is felel a tudása, egyelőre nem muszáj feltétlenül több. De nem kapható hozzá erősebb akkumulátor, pedig még ki sem próbáltam a bluetoothot, amit a füles és a mini billentyűzet miatt állandóan bekapcsolva kell, hogy tartsak majd.
Van már tapasztalatom más készülékekkel üzemidő terén, én nagyon kevésnek találom, amit ez a telefon nyújt.
Tudtok javasolni készüléket tisztességes üzemidővel? Köszi!A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
TCSZ
senior tag
válasz nyuszi123456 #55089 üzenetére
Mennyit szánnál rá? Azt uye tudod hogy már csak függetlenül tudsz venni vagy más nevén.
-
TCSZ
senior tag
válasz nyuszi123456 #55091 üzenetére
Nem csak tarifa csomag hűséget hanem készülék hűséget is allá írattatak Veled. Nem véletlenül volt 1Ft a telo. Nézd meg a szerződést. 24 hónapig nem vehetsz a Vodátol másik telot. Nem mondták?
-
nyuszi123456
aktív tag
ja, a feltöltökártyás verzióban vettem. Akkor vehetek újat, igaz?
Szóval ez csak 7 órát bír, pedig nem használom agyon. Pár telefonbeszélgetés, állandó wifi és némi játék. Ugye ki kellene bírnia egy napot?
Még ki se próbáltam a fülessel és billentyűzettel párosítva. Mi lesz akkor? Öt óra? Kevés.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Morris
veterán
válasz nyuszi123456 #55093 üzenetére
Fórumban továbbra sem hirdetünk. Nem az első eset, hogy szólunk érte! A következő ilyennél pihenő következik.
-
Devas
őstag
Stock android vagy HTC sense fut gyorsabban ugyanazon a hardware-en? Vagy az a lényeg, hogy a gyártó mennyire optimalizálja a dolgokat szoftveresen vagy hardwaresen? Tudom fura kérdés, remélem értitek hova akarok kilyukadni...
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Lacy6
senior tag
-
Ádám16
addikt
Én a Nexus 5-öt ajánlom leginkább, majd G2, és S4.
(#55042) peter0117: G6!
(#55064) vaci22: Ha rám hallgatsz, csak a 630 ezek közül. Bár 50k-ért én az F6-on kívül azt tudom nyugodt szívvel ajánlani.
(#55097) Devas: A Sense jobban fut szerintem, és sokkal szebb is. Én a készülék külseje és minősége miatt is azt ajánlom, ha esetleg a vásárláson jár az eszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest