Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Kérlek adjatok tanácsot!
Haver venne első androidos telefont, vagy függetlent, vagy Tmobilost.
Keret max 50 rá, de szeretné minél olcsóbban megúszni.
Én Galaxy S Advance-t ajánlottam neki, saját tapasztalat alapján bőven megfelelne neki.
30-50k között miket ajánlanátok? Elég neki a 3,5 colos kijelző is, de max 4 col legyen.Köszönöm!
-
exn
csendes tag
helloo, új telefon vásárlás előtt állok
amire használnám: zenehallgatás, fényképezgetés, facebook(messenger), netezni, instagram, szókirakós + 1,2 játék, offline bkv menetrend
ami fontos lenne:
-ne laggoljon, gyorsan tudjak az alkalmazások között váltogatni, eddig Xperia Ray-em volt (de tönkrement, leesett párszor) és őrületbe vitt, hogy míg átléptem pl:a messengerből a böngészőbe vagy akármelyik appból a másikba kis túlzással 3szor lefagyott..nem tudom, hogy a két mag segítene-e ezen?
-4,3"-nál ha lehet ne legyen nagyobb, zsebben elférjen kényelmesen
-jó lenne ha nem merülne gyorsan, de ez már gondolom mostanság nem opciónagyon szemezek a WP-al, tetszik ez a csempe dolog is, de ahogy néztem alig van rá app, sőt még a bkv menetrend is fizetős és ugye wp8-on nincs lehetőség tört alkalmazást használni, nem tudom milyen ütemben jönnek ki rá új appok.
az androidtól meg félek, főleg a sony ericssontól, hogy egy év múlva ugyanúgy laggolni fog mindentől.a telenoros akciókat néztem smarttarifa extra 1 előfizuval [link]:
-Samsung Galaxy Ace 2, itt nemtudom, hogy a 800Mhz-es proci elég-e, bár a 768mega ram elég jónak tűnik, nem tudom melyik számít jobban
-Huawei Ascend Y300
-Nokia Lumia 520-esetleg Ace3, ha megér +23000-et. vagy várjak karácsony utánig? más ötleteket is elfogadok, köszönöm
ui. valaki keresett kamera gombos telefont, a camerazoom app-ban van lehetőség akármelyik gombot beállítani exponáló gombnak.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Sziasztok!
Unokatesómnak karácsony+szülinapra vennénk egy telót. Most Nexus S-e van, de az már szegény kezd kiöregedni, így arra gondoltunk, hogy meglepjük egy telefonnal. Amit az új kellene tudjon:
- maximum bruttó 99.999 Ft függetlenül, normális garanciás háttérrel vagy Telekomnál Mozaik XS csomaggal. (ha online kedvezménnyel csúszik be 100 alá, az is bőven tökély)
- korszerű, időtálló hardver-> 2-3 évig legyen megint jó, használható
- minőségi ház
- Android...
- lehetőleg kompakt(abb) méret, ideálisan 4,3"-nál nem nagyobb kijelző, de azt hiszem, ez kb álom.
- jó ár-érték arányAmi nekem tetszene: Huawei P6 (nagy), Nexus 4 (nagy, "régi"), Alcatel Idol S (a kamerája és a háza lehetne jobb, nagy, cserébe ócccó), HTC One Mini (túl drága, minden másban jó lenne, kivéve kamera)
-
Tyer
őstag
a 3 közül az 520-at mondom. Ilyen kategóriában az Android gyengusz. Az Ace 3-mat meg neked kell látnod, hogy megér-e 23-mat a tudása....Szerintem nem olyan nagy elöre lépés a 2-höz képest...
Kérdés, hogy a csempéhez hogy viszonyulsz. Megvannak annak is az elönyei[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
ginola
addikt
Sziasztok
50ezer Ft-ig milyen új független telefont ajánltok, ami ár/érték bajnok, ill. megbízható, és nem fagy le?
Köszi előre is.
-
ginola
addikt
válasz maggi1886076 #38511 üzenetére
Mindenképpen új!
rbalint88
Pont ezt a megbízhatatlan, lefagyós telefont cserélném.
Huewei Y300-at ajánltak már páran....[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz ginola #38513 üzenetére
akkor passz, keress egy jó 6310i-t, az még az atomot is túléli.
új telefont 50-ből szerintem nem fogsz kapni, ami hozza a stabil működést, főleg, ha ezek szerint wp sem megoldás. lumia 800-akkal jó a tapasztalatom, a 620 meg alapfunkciókban jobban kellene teljesítsen... -
nobiand
aktív tag
Sziasztok. A partnero-nál hol lehet megnézni milyen garancia van a készülékekre? Mert nem találom, hogy bolti vagy gyári gari. Köszönöm
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet, ahol hitelre is lehet mobilt venni?
Ps4, Xiaomi 11T
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok!
Hol érdemes és milyen telefont vásárolni! Megkötés 2db, bolti új készülék. Androidos legyen de ne hulladék. Minden napi használatra legyen alkalmas, net gps... játék nem szempont és a kamera sem elsődleges , de nem egy anti tálentum a cél, viszont 40 max 50ázer per db!!!!
Az öcsémnek és a menyasszonyának lenne hagyományos készülékük leváltására!
THXDefy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy 3 hónapos i5 16 gb os készülékem gyári kártyafüggetlen és cserélni szeretném csak nem tudom mire. és érdekelnének a tapasztalatok hogy esetleg mit ajánlanátok, amin gondolkodtam s4, note 3 ...
+ olyan kérdés hogy megérné elcseréli ?
Köszi előre is ...•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
rbalint88
addikt
válasz Smile8822 #38530 üzenetére
ha alapvetően elégedett vagy vele, akkor inkább idd/kurvázd/lottózd el azt a pénzt, amit cserére szánnál.
én biztos nem cserélnék, a kényelmi szolgáltatásokon kívül leginkább azért nem, mert az iphone az egyetlen kicsi csúcstelefon.
max 5S-re "éri meg" elcserélni, de az se hozott annyi újat, hogy feltétlenül megérje. -
legenda
válasz istnag #38533 üzenetére
az túlzás, hogy halálos, pláne 4.3 óta.
Smile8822; amennyiben a nagy méret nem zavar, úgy note 3, van alatta hardver, egy ideig nem lesz vele gond, meg a prémium gari is verhetetlen, de az kérdéses, hogy mennyira vagy fogékony az oprendszeres eltérésekre...
rbalint88; nekem a fenti elhelyezéssel volt a 4s esetén, esőben rizikós volt telefonálni, nem is nagyon tettem olyat.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Smile8822
senior tag
Nem zavarna szerintem de zsebben nem hordható
Akkor s4 az kizárt i9505 re gondoltam amúgy.
rbalint88 Hát igen engem is eléggé zavar a dolog•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
legenda
válasz Smile8822 #38537 üzenetére
nem teljesen kizárt az s4, nekem például az van iphone 4s után - volt közben egy xperia z is -, de akiknek i5 van, azok is simán rábólintanak, hogy bizony rendben van az s4, amikor megnézik az enyémet, pedig hallomás alapján rosszabbra számítottak, de ha már a note 3 is képbe került, akkor az ütősebb hardver.
-
rocks
aktív tag
Help!
Melyiket éri meg jobban megvenni?Sony Xperia Z, vagy
LG G2(Hardver, sw, akksi üzemidő, stabil működés)
Köszi előre is -
legenda
szia,
hardver és akkumulátoros üzemidő tekintetében egyértelműen jobb a g2, a stabilitással egyiknél sincs probléma, szoftveres támogatásban viszont nem jó az lg, abban még a sony is felette áll, illetve az ip57 szólhat még a z mellett, valamint a memóriakártyás bővíthetőség.
Smile8822; a note 3 nekem már nagy, különben már az lenne az s4 helyett, meg aztán nem is kell semmit ellentételeznem egy nagy telefonnal...
[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
Még annyit akartam hogy az s4 mennyire stabil ? Szóval évek 2 / 3 év múlva is megállná a helyét ?
Utoljára egy kérdés melyik jobb i5 vs s4[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
-
-
legenda
válasz Smile8822 #38542 üzenetére
stabil az s4, de két eltérő gyártó készülékét nem lehet/érdemes összehasonlítani.
maradjunk annyiban, hogy nekem nem véletlenül nem i5 lett az i4s után, és ha i5 helyett az s4 is jó, akkor nem problémás készülék, sőt!
próbálj ki mindenből egy normális darabot, amin friss firmware van, nem pedig holmi kiállított készüléket, amin még a régi szoftver van, és pláne ne olyanokra hallgass, akik jobb esetbven is csak néhány percig tapiztak egy tudja a fene milyen szoftverezettségű készüléket, de nem is használták, és úgy akarják megmondani a frankót.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Ez az összehasonlítósdi necces.Meg kellene érteni,hogy azonos OS-on belül még lehetséges is(bár akkor is lesznek olyan szubjektív dolgok,mint a méret)de két ,egymáshoz nem is hasonló OS-t használó készüléket nagyon nehéz,főleg egy ismeretlennek.
Az külön egy kihívás,ha az illető a 3 ismertebb rendszer főbb eltéréseivel sincs tisztába...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
bendzzz
újonc
Sziasztok!
Az elkövetkező 1-2 hónapban szeretnék új telefont venni, max. 70-80e Ft értékben. Szóba jöhet használt és új (t-mobile) készülék is. Elvárásaim, hogy hosszú távon gyors, megbízható, stabil legyen. Mindennapos használatra (GPS, levelezés, menetrendek, stb.) kellene. Teljesen laikus vagyok a különböző operációs rendszerek tekintetében is.
Eddig tetszés alapján a következő telefonokat néztem ki:
Blackberry Q5, Z10
Sony xperia SP, Z
iphone 4,4sElőre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs