Új hozzászólás Aktív témák

  • AeSDé Team

    őstag

    Sziasztok. Eddig is gondolkoztam egy Nexus 7 vásárlásán, mert olcsó és erős, de most hogy kijött az új kiadás, rámtört a "must have" feeling.
    OT-995 tulajként nem vagyok megelégedve a mobilommal, tehát mindenképp kéne egy használhatóbb, izmosabb hordozható eszköz. Telefont ilyen hardverrel kb. 2-3x ennyiért árulnak csak, szóval vagy Nexus 7, vagy spórolás valami másra, de ha mobilt veszek az biztosan nem lesz ilyen jó ár-érték arányú.
    Két kérdés merül csak fel bennem:
    1) Hol tudnám használni ? Suliban biztos nem, el se vinném, ha van valami meló oda szintén nem, mert félteném nagyon. És miért érzem úgy, hogy "ciki" egy 7"-os tablettel rohangálni az utcán, vagy a buszon nyomogatni? Sokkal szívesebben tartanék a kezemben egy telefont mások előtt, mint egy táblagépet. Igen, ilyen szerény típus vagyok.
    2) Aggaszt a Full HD kijelző. Böngészésre kiváló, de nem tudom hogy a játékokat meddig bírja majd az Adreno 320. Egy HD kijelzőt simán rábíznék, de FullHD-t... soknak érzem ezt egy öregebb GPU-nak. (nem öreg, csak lassan 1,5 éves).
    Nem szeretném hogy 1 év múlva kiderüljön hogy gyenge a 320 az akkori játékokhoz. Mondjuk az is igaz hogy ez egy Nexus, a fejlesztők talán erre optimalizálnak a legjobban.

    Mi a véleményetek erről a 2 kételyről, megérné nekem a gép, vagy inkább nézzek valami mást ?

Új hozzászólás Aktív témák