Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz vence #185560 üzenetére
...egy ilyen teszttől!
Kettő tesztet látsz, különböző helyekről.
Tessék, itt a 3.
[link]
Past Nothing phones already have a track record of delivering solid battery life. The Nothing Phone (2a) did even better than these, with an excellent score of 15:53 hours. It scored excellent across the board, with no one test scenario lagging behind the rest.
Szólják már nekik is, hogy finoman bánjanak a jelzőkkel, ne írjanak akkor baromságot, hisz te megmondtad.
Tessék.
Itt a 4.
[Nothing Phone 2a vs iQOO Z9 vs realme 12 + vs POCO X6 vs POCO X6 Pro vs realme 12 Pro Battery Test]
(Honnan származik egyébként?)
https://nanoreview.net/en/phone-compareA két tel egyébként teljesen más világ, szóval itt szerintem a külső pl. érdekesebb döntési szempont lehet.
Ő mégis ezek közül akar dönteni (jelen pillanatban), én arról tehetek?Kamera és akku idő ami fontos (kérdezte a kérdezŐ)
Én erre válaszoltam, nem arra, amit nem is kérdezett, hogy melyiknek milyen SoC az alapja, meg van-e vez. nélküli töltés, meg hogy néz ki, meg hány éves modell.
Részletesebb kérdésre, részletesebben lehet válaszolni.
Attól, hogy leírtam, hogy a 2a-nak "kitűnő" az akkuja, az nem azt jelenti, hogy a Moto más telóval összevetve sokkal rosszabb lenne.
Ugyanez a kamerára is igaz.
Írtam azt, hogy JOBB a 2a kamerája, mint a Moto? Úgy látom nem.
Ettől még megállja a helyét a tény, hogy ennyi pénzért korrekt?
50MP fő, 50MP nagylátó, 4k30, stabilizálás, 32MP selfie.
Szóval szerintem megállja a helyét.
[link]
Teljesen korrekt széleslátó, kellően részletes főkamera. Nincs zaj, nincs vízfesték effekt, nincs túlélesítés. Vedd figyelembe, hogy szinte 0day sw van rajta, fél-1 év múlva simán csiszolhatnak még rajta. A Moto már 1 éves lesz lassan.
Teljesen jó teló a Moto is annyiért...DE pl nálam instant NOT get lenne a curved display miatt...na ez az egyéni szoc. problémám.
Edge 40 fotók [link]BTW ismerlek a Telekom topikból (fogalmazzunk úgy, hogy "érdekes" ott is a hozzáállásod), szóval a véleményed azért ennek megfelelően kezelem.
Amúgy nincs részesedésem a NP telókból, felőlem mindenki vehet Moto-t is magának, ha az tetszik neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest