Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz werszomjas #159600 üzenetére
Nincs olyan a Samsungnál, hogy 12 hó gyártói gari már egy éve, úgyhogy nem.
EU-s készüléket javít itthon a Samsung 1 évig, de ahhoz meg kell legyen a készülék eredeti régióval egyező számlája, ha pl. spanyol régiós telót csak a spanyol számlával vesznek át. Régen bármilyen eu-s papírral lehetett vinni telót, mostmár egyeznie kell, valszeg innen maradhatott a kiírás.
-
w.miki
veterán
-
MODERÁTOR
-
w.miki
veterán
válasz Viktor0610 #159603 üzenetére
viszont úgy nézem csak Kínából szerezhető be versenyképes áron
árukereső szerint itthon jóval drágábbak...
Redmi Note 9 a Realme-khez képest?
Egyáltalán a Realme-k milyenek? Xiaomit valamennyire ismerem, de ezt nemOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
válasz Norbi. #159601 üzenetére
Január elsejétől bizonyos árkategóriában már 2 év gari jár. Eu-s rendelkezés. Azt hiszem 100000 feletti összegnél már automatikusan 2 év jár 250000-ig.
Tehát nincs olyan, hogy egy évig javít.
Max ha arra gondoltál, hogy 1 év teljes körű gari van és plusz egy év bizonyos fődarabokra, de ezt nem tudom részletesen... -
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz w.miki #159604 üzenetére
Ha nem rettent el a Mediatek chipset, akkor szerintem lehet esélye.
Én is Realme 6-ot tervezek venni.
Ez a chipset van pl a Redmi note8 pro-ban.
Teljesítmény-ben kb egy szinten van a Snapdragon 720-al.
Ha minden igaz, Január-Február környékén kapja meg a Az Android 11-et.
De persze neked kell dönteni.
-
w.miki
veterán
válasz aprokaroka87 #159608 üzenetére
csak nem ismerem, azért kérdezgetek. Xiaomiról tudom, hogy elég megbízhatók.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
idősebb embernek keresnék telefont, amit igazából csak netezésre használna.
- Árkategória.
20-30 ezer
- Használt vagy új?
Új.
- Hol vennéd meg?
Nem számít
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
Hosszabb távra, fontos lenne, hogy pl. később is lehessen akksit kapni hozzá.
- Mire használnád?
Netezésre kellene wifin.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5" vagy fölötte.Ezeket találtam eddig:
Alcatel 1B (2020) 16GB 2GB RAM 23e
Sony Xperia XA Dual (F3116) 27e
Motorola Moto E6 Play 32e
Alcatel 1S 32GB (5024D) 33e
LG K22 32GB 33eEzek közül valamelyik vagy inkább más?
-
fabri07
aktív tag
válasz Viktor0610 #159593 üzenetére
Ettől esetleg nincs kisebb?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz scott_free #159610 üzenetére
Alcatel 1S. A többi csak 2 gigás, ami más elég kevés sajnos.
Xiaomi 13T
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
ismerősöm oneplus 8 prot szeretne.
Látom az árukeresőn 244-től mennek a 8/128-asok, a gyártótól, meg nagyobb shopoktól meg 300 inkább. a banggoodon meg 210.
A oneplus milyen garanciát ad a termékekre? Ér valamit, biztonságosabb lenne vajon garancia szempontjából, ha a banggood helyett a ishop, vagy B-telből venné a telefont? Vagy ezek is onnan veszik valszeg?...az ishopnak btw nem is találok magyar címet, ahogy lehetne küldeni a telefont garanciális ügy esetén, személyes átvétel sem opció. A B-telnek legalább van magyar címe, és át lehet venni személyesen is a készüléket.
Mik a tapasztalatok ezzel?
Köszi előre is!
-
MODERÁTOR
-
Norbi.
őstag
válasz yuing #159616 üzenetére
Csak azt tudod hivatalosan gariztatni, amihez Wayteqes, vagy Telemaxos(?, nem jut eszembe a másik hivatalos nagyker itthon) garjegy van, tehát ők hozták be az országba.
Halkan hozzátenném, hogy sem a Telemax, sem a Wayteq nem a szervizek csúcsa, tehát nem kell remegni érte. Az meg, amit állítanak, hogy csak ők jutnak gyári alkatrészhez, meg nettó hazugság.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Norbi.
őstag
válasz Viktor0610 #159619 üzenetére
Tényleg, jogos, ők egy ideje nem szervízelnek hálistennek.
Jól emlékeztem, a másik hivatalos szervíz(leginkább szolgáltatóknak értékesít) az a Telemax.Cyborg: A kínai forrásosokra nem tudom mennyire lesz gyártói gari, az itthoni számlásokra meg fogod kapni az 1 évet. Esetleg a topikjában érdeklődj még efelől.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #159619 üzenetére
Lengyelországban van talán a Xiaomi központi szervize.
-
félisten
Van most valami kiemelkedően jó "best buy" 100K alatt?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
fabri07
aktív tag
válasz Viktor0610 #159612 üzenetére
Jó rendben, nem lenne szerintem olyan nagy gond a 2gb ram, mert csak telefonálásra lenne, ezektől kisebb nincsen?
-
Ájvé
veterán
válasz D1Rect #159624 üzenetére
Szerintem Mi 10 Lite jó most 100k-ért (99990 így 100k alatt).
fabri07:
Ha csak telefonálásra kell akkor minek okostelefon? Jobb egy hagyományos ha nincs kihasználva.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Samsung S9+ telóm van, szeretném lecserélni. Vodánál nekem most 244K lenne az S21 128GB az ajándék tartozékokkal, azokat gondoltam eladnám. Szerintetek megéri előrendelni? Fontos, hogy jó képeket készítsen. Mekkora előrelépés lenne?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ajapi
tag
válasz w.miki #159604 üzenetére
Xiaomi redmi note 5 és Mi 8 (mindkettő best buy volt jó két éve) után/mellé vettem Realme X2 pro-t. Note 5-nél nagyságrenddel, Mi 8 -nál is egyértelműen jobb. Gyors, elég intenzív vegyes használat mellett akku nem megy 40% alá, 24 órás AOD, wifi és blutooth mellett. 40-ről 100 %-ra 10 perc alatt feltölt. Erre is javasolt a gcam.
üdv -
szazbolha
addikt
Üdv! Tanácsot kérnék.
Samsung telefont vennék 60-70 efT-ig, itthoni boltban újonan számlásan.
6" körüli kijelző, (FHD?) és jó aksi a feltétel.
Spec feltételek: Hidegben is működjön képernyő ne halványuljon (amoled?). Kéne hozzá valamilyen spec toll, amivel rajzolni / írni lehet képernyőn. -
Bdanyy
addikt
válasz szazbolha #159637 üzenetére
ezek az elvárások sajnos 200k felett indulnak újonnan.
Stylus nélkül kb feléért már találsz ilyet, stylus és amoled nélkül pedig belefér pár készülék a keretbe, pl xiaomi note 9s, vagy ha kell nfc note 9pro.Ha mehet használt, akkor ennyiért 4-5 éves galaxy noteok már vannak (talán be sem égtek), azokba egy új akku már azért kelleni fog, de megfelelnek minden feltételnek.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
sohajda90
tag
válasz szazbolha #159637 üzenetére
Kapacitív tollat, amit nem tudsz a készülékházba "feldugni" bármely készülékhez használhatsz, gyártótól független, mert a technológia ugyanúgy érzékeli, mintha ujjal érintenéd. De ettől nem lesz alkalmas normális rajzolásra vagy profibb jegyzetelésre, mert nem nagyon vannak olyan programok aki ezekre épülnének.
Ha olyat akarsz, ahol a "toll"at rendszerszinten kezeli a telefon, az csak a Samsung Note sorozat, vagy az S21 Ultra, de azok a legdrágább kategóriában versengenek.Ha esetleg a Samsung márkahűséget el tudod engedni, akkor azon az árszinten amit megadtál vannak a Moto G Stylusok, ezekbe is "bedugható" "toll" van, de szoftveresen ez sem lesz azon a szinten, mint egy Galaxy Note, plusz pl. ennek a linkeltnek azért a specifikáció listáján a 4 GB RAM meg a Snapdragon 665 annyira nem hangzanak jól 2021-ben...
https://www.alza.hu/motorola-moto-g-pro-dual-sim-kek-d5855437.htm
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz sohajda90 #159640 üzenetére
Ebből van egy újabb verzió SD678-al, csak nem tudom mikor adják ki az EU-ban. Lehet marad csak "US only"
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
scott_free
senior tag
válasz Viktor0610 #159613 üzenetére
A 2GB ram már ennyire vállalhatatlan?
Illetve ha jól látom, az Alcatel 1S-ben nem kivehető az akksi. Ez azt jelenti, hogy ha elromlik az akksi, akkor mehet a kukába a telefon? Vagy csak hogy szervízben lehet cseréltetni?Erről van már tapasztalat: Cubot P40? (alzán 2 év garival adják 37ezerért)
-
Braavos
tag
Sziasztok!
Ha az ár nem számít, sem pedig hogy IPS vagy AMOLED a kijelző, akkor a következő telefonok közül melyiket érdemesebb megvásárolni?
- Poco X3 NFC
- LG Velvet
- Xiaomi Redmi note 9 proÉs amelyiket ezek közül mondanád, ahelyett választanátok inkább a Xiaomi Mi 10T lite-t?
-
petymek
senior tag
válasz scott_free #159610 üzenetére
Doogee márkától óckodsz?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
sohajda90
tag
válasz szazbolha #159644 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
Kijelző megjelenítési technológiának (AMOLED, IPS) ehhez semmi közé, érintés érzékelés tekintetében meg minden mai telefon kapacitív (bár ugye az érzékelési sebességben lehetnek különbségek), a rezisztív kijelzők már kb. 2010-ben kihaltak a mobilokból
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest