Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiralybali

    tag

    Jelenlegi céges sony xperia z3 compact telefonom másodjára játsza, hogy a normál beszélgetéseknél használt hangszórója nem szól már egyáltalán. Egy éve, amikor elsőre csinálta, volt gari és javítottak rajta, de most ez már nem opció.

    Gyorsan kell egy telefont választanom. Kollégáknak az utóbbi időben a Samsung Galaxy A3 2017-et vették. Amennyiért ez most kapható, van-e jobb választás, és miért?

    Amúgy a telefonon nem beszélek sokat, játszani jewel szerű játékokkal szoktam, ha valahol várakozni kell, fotózni kirándulásokon néha szoktam, ha lusta vagyok a rendes fényképezőm elővenni. Egy-egy rövid videót is csinálok néha.
    Egyéni rigolyám, hogy a számokat csoportosítva lehessen tárolni, csoportokhoz csengőhangot rendelni, de azt egyénileg más hanggal felül definiálni. Ezt egy korábbi HTC simán tudta, sony-ban meg nem lehet csoporthoz rendelni, ami egy agyrém, ha x munkatársnak ugyan azt kell beállítani egyesével...
    Sony szintén nem tudta a csengőhang és az SMS értesítés hangerejének külön beállítását. Ez se lenne rosz.
    Nyilván ezek nem életbevágóak, de nekem fontosak.
    Zenét nem hallgatok a telefonról.
    Otthoni panasonic telefonom tud olyan beállítási lehetőséget, hogy este x órától reggel y óráig néma, utána csöng. Mobilok tudnak-e ilyet?

    [ Szerkesztve ]

    Balage

Új hozzászólás Aktív témák